Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működik a közös kassza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?

#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
90%
10, mindegy szerinted melyik kié, mert válásnál bizony közösnek számolják és felezik. Ezért írtam, hogy házasság után értelmetlen a külön kassza.
2024. júl. 4. 14:37
 12/72 anonim ***** válasza:
68%
Házasság után közös kaszázni jó nagy felelotlenseg mert lehet pont házasság után jönnének a viták a pénzről amikor már túl eshetnenek rajta kapcsolatban és jobban összecsiszolodhatnának.
2024. júl. 4. 14:37
 13/72 anonim ***** válasza:
100%
*Csak
2024. júl. 4. 14:38
 14/72 anonim ***** válasza:
55%
12, van benne logika, de minden random pár éves kapcsolatban nem állnék neki ezt reckírozni.
2024. júl. 4. 14:40
 15/72 anonim ***** válasza:
29%

Gyereket ne vállaljatok semmiképpen.

A közös kassza végülis annyit jelent, hogy nem nézzük, kinek a fizetéséből fizetjük ki az aktuális dolgot, legyen az számla vagy műköröm. Nálunk nincs közös számla, a férjem többet keres sokkal, ha az enyém elfogy, elveszem a kártyáját.😃

Az egyetlen szabály, hogy nem költekezünk egymás tudta nélkül.

2024. júl. 4. 14:42
 16/72 anonim ***** válasza:
100%

#11 Hát nem. Ezt pont nagyon jól meg lehet oldani.

#10 vagyok

2024. júl. 4. 14:44
 17/72 anonim ***** válasza:
75%

14

Nem kell annyi kapcsolatban részt venni. Aki állandóan szakít és valakivel együtt van azzal már probléma van. Csak házasság után közös kaszázni bárhonnan is nézzük butasag.

2024. júl. 4. 14:45
 18/72 anonim ***** válasza:
71%

Figy xd

Válj el XDDDDDD

2024. júl. 4. 14:49
 19/72 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok szerencsére.
2024. júl. 4. 14:50
 20/72 anonim ***** válasza:
60%
Hát de csak nem gondoltad, hogy neked adja az egész penzet mert neked nincs? Hol élsz te? Én se adnám. Megdolgozik erte. Te miért nem mész mashova dolgozni?
2024. júl. 4. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!