Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a közös kassza valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Eddig külön kasszán voltunk. A párom 2x annyit keres mint én (én vagyok a nő). A rezsit (kb. 40 ezer) vagy ha ritkán nagyobb kiadás van akkor ő fizeti. A bevásárlásokat mikor ki. Kicsit igazságtalannak érzem, hogy nekem hónap végére semmi nem marad, neki pedig megmarad a fele fizetése. Pedig nem járok műkörmöshöz meg ilyesmihez, csak boltba vásárolok, ritkán veszek ruhát is. 1 éve élünk együtt, az én örökölt házamban, így csak a rezsit kell fizetni. Ez így rendben van, csak én látom rosszul?#Közös kassza, együttélés, párkapcsolat,
2024. júl. 4. 14:13
11/72 anonim válasza:
10, mindegy szerinted melyik kié, mert válásnál bizony közösnek számolják és felezik. Ezért írtam, hogy házasság után értelmetlen a külön kassza.
12/72 anonim válasza:
Házasság után közös kaszázni jó nagy felelotlenseg mert lehet pont házasság után jönnének a viták a pénzről amikor már túl eshetnenek rajta kapcsolatban és jobban összecsiszolodhatnának.
14/72 anonim válasza:
12, van benne logika, de minden random pár éves kapcsolatban nem állnék neki ezt reckírozni.
15/72 anonim válasza:
Gyereket ne vállaljatok semmiképpen.
A közös kassza végülis annyit jelent, hogy nem nézzük, kinek a fizetéséből fizetjük ki az aktuális dolgot, legyen az számla vagy műköröm. Nálunk nincs közös számla, a férjem többet keres sokkal, ha az enyém elfogy, elveszem a kártyáját.😃
Az egyetlen szabály, hogy nem költekezünk egymás tudta nélkül.
16/72 anonim válasza:
#11 Hát nem. Ezt pont nagyon jól meg lehet oldani.
#10 vagyok
17/72 anonim válasza:
14
Nem kell annyi kapcsolatban részt venni. Aki állandóan szakít és valakivel együtt van azzal már probléma van. Csak házasság után közös kaszázni bárhonnan is nézzük butasag.
19/72 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok szerencsére.
2024. júl. 4. 14:50
20/72 anonim válasza:
Hát de csak nem gondoltad, hogy neked adja az egész penzet mert neked nincs? Hol élsz te? Én se adnám. Megdolgozik erte. Te miért nem mész mashova dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!