Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?
Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.
De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?
Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.
Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?
78: "Mégiscsak lyuk-lyuk alapon, hisz nem egyformán szép a nők 80százaléka, tehát csak a nagyon retteneteseket zárják ki."
Nem, csak szélesebb a preferencia skálánk mint nektek.
"Minden nő csak jóképűvel akar, aki NEKI jóképű."
Igen, a férfiak ugyanazon felső 10-20%-ából.
"ameddig nem próbáltál semmit sem (megfelelő emberrel és tapasztalattal) te sem tudhatod mi tetszik és mi nem neked"
Szoptál már le akárkit? Ettél kakát?
"Igen, a férfiak ugyanazon felső 10-20%-ából."
Mert ők néznek ki valahogy. Ők törlik meg rendesen a seggüket, karbantartják a szőrüket, a testüket, edzenek, odafigyelnek arra, mit esznek, rendesen felöltöznek, megfésülködnek, esetleg használnak arckrémet is. Nagyon kevés az ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!