Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/142 Barito ***** válasza:
5%

78: "Mégiscsak lyuk-lyuk alapon, hisz nem egyformán szép a nők 80százaléka, tehát csak a nagyon retteneteseket zárják ki."

Nem, csak szélesebb a preferencia skálánk mint nektek.

"Minden nő csak jóképűvel akar, aki NEKI jóképű."

Igen, a férfiak ugyanazon felső 10-20%-ából.

2024. máj. 27. 11:12
 82/142 anonim ***** válasza:
100%

"ameddig nem próbáltál semmit sem (megfelelő emberrel és tapasztalattal) te sem tudhatod mi tetszik és mi nem neked"

Szoptál már le akárkit? Ettél kakát?

2024. máj. 27. 12:15
 83/142 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, a férfiak ugyanazon felső 10-20%-ából."

Mert ők néznek ki valahogy. Ők törlik meg rendesen a seggüket, karbantartják a szőrüket, a testüket, edzenek, odafigyelnek arra, mit esznek, rendesen felöltöznek, megfésülködnek, esetleg használnak arckrémet is. Nagyon kevés az ilyen férfi.

2024. máj. 27. 12:19
 84/142 anonim ***** válasza:
100%
#81! Igen, és akkor mi van? Ti rinyáltok itt mindig, hogy ti nem vagytok jóképűek. Akkor objektíven látjátok ti is, kik a jóképű férfiak. Mi abból merítünk. Mi is látjuk, hogy kik a jó nők. Ti meg abból. Igen, szép nő több van, mint jóképű pasi. Még egyszer kérdezem, mit tehetünk mi erről?
2024. máj. 27. 12:34
 85/142 Barito ***** válasza:
0%
Én soha nem mondtam, hogy ki tehet erről, vagy ki nem. Pusztán arról írtam, hogy ezt a nők tagadják, de a viselkedésük viszont bizonyítja.
2024. máj. 27. 15:12
 86/142 anonim ***** válasza:
100%
#85! De ki tagadja?😂 Melyik nő mondta neked, hogy ő csak ronda pasit akar?
2024. máj. 27. 15:14
 87/142 anonim ***** válasza:
100%
A nők férfias, vonzó férfit akarnak, a férfiak meg nőies, vonzó nőt. Értsétek már meg, senki se tud/akar egy számára nem vonzó személlyel együtt lenni, még akkor sem, ha az illetőnek csodás belső értékei vannak. Persze, előfordul, hogy élőben megismersz valakit, aki szimpatikus, nem az eseted, de beleszeretsz, van ilyen. De tök más élőben ismerkedni, mint társkeresőkön.
2024. máj. 27. 15:25
 88/142 anonim ***** válasza:
100%
Barito, halálkomolyan kérdezem, hogy ezt honnan veszed. Soha nem találkoztam olyan nővel, aki azt mondta volna, hogy CSAK a belső vagy CSAK a külső fontos. Mindkettő fontos.
2024. máj. 27. 15:35
 89/142 Barito ***** válasza:
0%
A viselkedésükből veszem. Senkit nem akarok megbántani, és kekeckedni sem akarok.
2024. máj. 27. 15:39
 90/142 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a nők viselkedéséből azt hitted, nekik nem számít a külső, most meg valami megváltozott, és rájöttél, hogy mégis? Itt te voltál a buta, ha gondolatolvasásra alapoztad a hited.
2024. máj. 27. 16:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!