Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?
Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.
De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?
Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.
Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?
Kedves előző. Látom nem érted mire célzok.
A nők előadják a kívánság listáikat, de ELHALLGATJÁK, hogy mindent csak attól akarják, akik bejönnek nekik.
"A nők előadják a kívánság listáikat, de ELHALLGATJÁK, hogy mindent csak attól akarják, akik bejönnek nekik."
De ez nincs elhallgatva, hanem ez az alap. Miért hiszed, hogy a nőknél ez máshogy van, mint a férfiaknál? Ez nincs kimondva, mert mindenki számára egyértelmű, hogy így van. Mindenki olyan pártól akarja azt, amit akar, aki bejön neki.
91. Ennek egyértelműnek kellene lenni, nem?
Neked vannak elvárásaid olyan nőkkel szemben, akiktől nem akarsz semmit?
A nők semmit nem hallgatnak el. Itt ezen az oldalon is kismilliószor le lett írva Shrek kérdései alatt, hogy a NŐKNEK IS FONTOS A KÜLSŐ, de még a kétszázadik kérdése után felteszi még vagy ötvenszer🤦♀️
Sokszor olyan, mintha beakadna nála a lemez és azt hajtogatja, hogy "meranőkhazudnak".
Kedves előző hozzászólók.
Én nem művelek olyat, hogy előadok valamit, előtérbe tolom, hangoztatom, aztán mégsem az alapján döntök.
Ha azt mondom nektek, mint főnökötök, hogy aki bejön szombatra, az kap egy plusz phinenőnapot köv. héten, ti bejöttök, én meg nem adok plusz napot, mire JOGGAL kérditek, miért nem adom meg, hiszen azt mondtam. Erre én: annak adok a szombatosok közül, aki szimpi nekem. NA EZ tisztességtelenség. Így már érthető? Mert közölnöm kellett volna, hogy a számomra szimpinek adok + napot, a többi így járt....
Nem a szimpátia alapján való döntés a tisztességtelen, hanem ennek elhallgatása, és más (lényegtelen) tényező előtérbe tolása.
Ezért hazugság, tisztességtelenség, és erre nem mentség, az "alapnak" mondás. Ha csak megfogalmazásnak vesszük, még úgy sem jó.
Barito, direkt nem akarod megérteni, ugye?
Senkitől nem várhatsz el semmit, akármit is mond. Olyan vagy mint egy raplis kisgyerek.
Milyen pasit keresel magadnak?
tisztességtelen válasz: aki kedves, humoros, okos, becsületes, törődő, nem iszik, nem dohányzik, van melója, hajlandó elköteleződni, akire lehet számítani, akivel lehet tervezni stb...
tisztességes válasz: aki vonzó számomra (és csak ez után jöhet a lista, vagy a listában ott a vonzalom faktor is említve)
ugyanis az első (tisztességtelen) válasz esetén, MIVEL CSAK EZEKET MONDTA KRITÉRIUMNAK, (mintha csak ezek lennének) jöjjön is össze az első olyannal aki mindet teljesíti. Ja nem... mert baxxta közölni a LÉNYEGET.
mondhatjuk ezt mellé beszélésnek is. (az sem tisztességes)
"Senkitől nem várhatsz el semmit, akármit is mond."
Igazad van, nem várhatom el. Attól még tisztességtelen. (nem várhatom el, hogy igazat mondjon, de akkor is tisztességtelen az illető, ha nem mond igazat - ez nem írja felül eme tényt)
Ahogy te sem várhatod el egy férfitól sem, hogy segítsen a táskádat feltenni felszálláskor a vonatra, de bunkónak bélyegzed, ha nem teszi meg.
Volt erre nemrég egy jó példa: kollegina kínlódott a békával, alig bírta betenni a tele raklapot a többi közé, miközben 2 férfi kolléga csak nézte ezt. Jött a főnöknő, és szóvá tette annak a két fickónak (ezt egyikük mesélte nekem) hogy miért nem segítenek a csajnak. Erre az egyikük: "ezért kapja a fizetését". A főnöknő szó nélkül elment. (felfogta az agya)
oda-vissza van ez a "nem lehet elvárásod" duma.
#96! Te tényleg menthetetlen vagy. A példád helyesen így hangozna: Minden dolgozónak van egy aláírt szerződése, amiben szerepel, hogy amennyiben a munkaadó kérésére a munkavállaló munkaidőn kívüli munkavégzést teljesít, az azt követő rendes munkanapon a munkaadó x összegű készpénzben megfizeti azt.
Te bejelented, hogy szeretnéd, ha aki tud, szombaton bejönnék dolgozni. Hétfőn el is kezded osztani a pénzt, azoknak, akik szombaton ott voltak és Gipsz Jakab odamegy reklamálni, hogy ő nem kapott. Nem Jakab, hisz nem dolgoztál szombaton. Na, de pénteken igen! Te nem szóltál, hogy csak a szombatiak fognak kapni!
Bakker, nem kell külön elmondani mindenkinek minden alkalommal, mint ahogy azt se, hogy minden CSAK ARRA vonatkozik, aki tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!