Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők, titokban volt vagy belemennel sugarbaby jellegű kapcsolatba?
"Ezt egyetem alatt teljesen el tudom képzelni, egy szingli lánynak, aki másik városban lakik az egyetem alatt, "ami Vegasban történt ott is marad" alapon"
Ja, aztán ha kiderül, akkor jön hogy "a múlt az múlt, azzal nem kell törődni" XD
6, pont nagyon rossz embernek mondod ezt. Mióta keresetem van, az alsó kategóriába mozgok (pedagógus). Ennek ellenére gondolom úgy, hogy felnőtt fejjel ez már nagyon nem opció. Hogy másnak igen, az más kérdés. Sok minden opció embereknek, ami nekem már bőven határon túl lenne.
Nekem akkor se tűnik reálisnak 28 évesen egy gazdag idősebb fószer, akit rejtegetek és akivel pénzért kefélek, ha nem keresek egy milliót, sőt, most, hogy emeltek még mindig csak alig több, mint a harmadát. Egyszerűen a titkos viszonyoknak és a pénzért kefélésnek is meg van az ideje szerintem. Ami nem a kiforrott felnőttkor.
Nem.
- ez nem az én világom
- volt sugarbaby ismerősöm, beleláttam, hogy hogy mennek a dolgok... ezek a férfiak sem a két szép szemedért, önzetlenül segítenek, és nem elégednek csak meg a társaságoddal és némi szexszel... az az ismerősöm örült, hogy élve kijutott a kapcsolatból, addig meg terrorizálva volt, az odaadott javakkal zsarolta a hapsi, bezárta a lakásba, eldöntötte, kivel barátkozhat, milyen ruhát viselhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!