Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóknak szól a kérdésem. Mióta vagy szingli? Te mit gondolsz miért nem találsz normális párt?
Feltenném ide milyenek az első csetekben, vagy az első randikon a pasik. Meg a ltiltottakat is.
hogy néznek ki miket mondanak hogyan mutatják be az életuket es nem mellesleg mi nekik egy randi (a legtöbbnek az utca) szóval hogy mi a felhozatal az életben es miből kéne nekem jól választani tudni.
Szerintem komment se kéne ehhez az összevágott videohoz mindegyikrol egymás utan, mert önmagáért beszélne a video.
És akkor megkerdezik itt vajon miért nem találok normálisat.
Mert manapság az luxus.
Más fél éve
Igazándiból csalódtam a nőkben sajnos.
Tenykeg az ember lánya nem is azt keresi normálisak közt hogy melyiket is válassza melyik lehet a legjobb legmegbizhatóbb meg stb, manapság azt kell keresni mint tűt a szénakazalban aki normális.
És ha van csupán egy. Akkor kieséses alapon marad ő. Egyből nem lehet választani sem. Adott.
A férfi selejt ha:
-Pr.sti helyett keres vkit akinek nem kell fizetni
-Ha házas foglalt es nőzik es az mellé keres partnert ebbe a ratyi életébe egy plusz leápolónőt részt venni ebben.
- a nő meg gyerekverő nárci elvált sérültek akik szerint minden esetben a nő csak a hibás.
-a kigyogyult es nem kigyógyult alkoholisták
-a fekete karikás szeműek akikről már messziről virít hogy drogozik mintha rá is lenne írva
-a pótanyát keresők, meg mamahotelt elhagyni se tudók
-a párkapcsolatra alkalmatlanok akikkel tervezni se lehet
-akik beszélni se tudnak de szexelni sem
-az nőkön ingyenélősködő smucig gazdagok
-az igénytelenek akinek mindegy a netről melyik nő csak valaki tegye már szét
-a rondák csúnyák fogatlanok kopaszok tokásak
-a csak lazát akaró "normalisak"(akikkel más baj nem lenne csak ez, hogy boldog boldogtalant is meghúzna és a kapcsolat nekik nem felemeleő szerelem meg szabadság hanem rabság hogy csomót kötött a f.rkára)
- aztán a tulfiatal aki garantált hogy le fpg lépni
- a tulidős aki félimpotens
- a sok kamionos akik az ország összes pontján is képesek talonozni..
-ja meg akik 100 -300-1000 kmekre keresnek párt(csak jó messze legyen a nő az a legbiztosabb..)
-Meg a mindenhova gyereknemző pasik hogy a nő ne tudjon lelépni csak ő ha akar.
- a pr.stizók akik ez mellé keresnek még normális nőt is a szutyokban gombákban osztozni
- aztán akik online élnek és a qrolájkolás az életük. Minden nő számít csak a párja nem soha.
- az incelek akik nem véletlenul esnek ki.
Aztán erre mondják hogy túl magas a léc a nőknél.
Februárban múlt egy éve.
Nem is igazán keresek.
Akik meg megtalálnak nősek,
vagy sokkal fiatalabbak, vagy sokkal idősebbek aztán a külsőm, éveim száma sem túl csábító,vonzó.
52 leszek .
Összességében ezek az okaim.
Most lesz 1 éve, hogy szingli vagyok.
Nagyon sokáig bánkódtam a volt barátnőm miatt. A szakítástól számítva fél évbe telt, mire felfogtam, hogy vége a kapcsolatnak, és nem jön vissza hozzám. Addig vártam rá. Utána kezdődött meg a kapcsolat elgyászolása.
Ilyen lelkiállapotban nem igazán lehettem vonzó a nőknek, és nekem sem kellett igazán más.
Mivel azonban már jobban vagyok, lassan készen állok a csajozásra.
Tehát nem a párkapcsolatra. Randizgatni, flörtölgetni akarok a nőkkel.
Na meg tanulni is, mivel folytatom a tanulást. Egy szexi tanulótársat szívesen elviselnék.😅
Ezen kívül vannak terveim, és azokat akarom megvalósítani.
Egy nő viszont van, akivel idővel talán járnék. De vele még meg kell ismernünk egymást jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!