Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállóknak szól a kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóknak szól a kérdésem. Mióta vagy szingli? Te mit gondolsz miért nem találsz normális párt?

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 17:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

1 éve

Mert nem keresek aktívan

2024. máj. 1. 17:50
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Feltenném ide milyenek az első csetekben, vagy az első randikon a pasik. Meg a ltiltottakat is.

hogy néznek ki miket mondanak hogyan mutatják be az életuket es nem mellesleg mi nekik egy randi (a legtöbbnek az utca) szóval hogy mi a felhozatal az életben es miből kéne nekem jól választani tudni.

Szerintem komment se kéne ehhez az összevágott videohoz mindegyikrol egymás utan, mert önmagáért beszélne a video.

És akkor megkerdezik itt vajon miért nem találok normálisat.

Mert manapság az luxus.

2024. máj. 1. 17:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Más fél éve

Igazándiból csalódtam a nőkben sajnos.

2024. máj. 1. 18:01
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Tenykeg az ember lánya nem is azt keresi normálisak közt hogy melyiket is válassza melyik lehet a legjobb legmegbizhatóbb meg stb, manapság azt kell keresni mint tűt a szénakazalban aki normális.

És ha van csupán egy. Akkor kieséses alapon marad ő. Egyből nem lehet választani sem. Adott.

2024. máj. 1. 18:05
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
Tehát nem 5-10-1000 normalisbol keres az ember társat. Hanem 100 selejtből az egyet aki még normalis. Ez sehol nem választás. Aztán ha azzal is csak befürdik a nő, hát már megint mi a szlogen? Te valasztottál rosszul. Na elmehetnek a tudják hova.
2024. máj. 1. 18:07
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
Az a baj a férfi azért selejt mert nem hajlandó mindenben pènzelni a nőt!
2024. máj. 1. 18:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

A férfi selejt ha:

-Pr.sti helyett keres vkit akinek nem kell fizetni

-Ha házas foglalt es nőzik es az mellé keres partnert ebbe a ratyi életébe egy plusz leápolónőt részt venni ebben.

- a nő meg gyerekverő nárci elvált sérültek akik szerint minden esetben a nő csak a hibás.

-a kigyogyult es nem kigyógyult alkoholisták

-a fekete karikás szeműek akikről már messziről virít hogy drogozik mintha rá is lenne írva

-a pótanyát keresők, meg mamahotelt elhagyni se tudók

-a párkapcsolatra alkalmatlanok akikkel tervezni se lehet

-akik beszélni se tudnak de szexelni sem

-az nőkön ingyenélősködő smucig gazdagok

-az igénytelenek akinek mindegy a netről melyik nő csak valaki tegye már szét

-a rondák csúnyák fogatlanok kopaszok tokásak

-a csak lazát akaró "normalisak"(akikkel más baj nem lenne csak ez, hogy boldog boldogtalant is meghúzna és a kapcsolat nekik nem felemeleő szerelem meg szabadság hanem rabság hogy csomót kötött a f.rkára)

- aztán a tulfiatal aki garantált hogy le fpg lépni

- a tulidős aki félimpotens

- a sok kamionos akik az ország összes pontján is képesek talonozni..

-ja meg akik 100 -300-1000 kmekre keresnek párt(csak jó messze legyen a nő az a legbiztosabb..)

-Meg a mindenhova gyereknemző pasik hogy a nő ne tudjon lelépni csak ő ha akar.

- a pr.stizók akik ez mellé keresnek még normális nőt is a szutyokban gombákban osztozni

- aztán akik online élnek és a qrolájkolás az életük. Minden nő számít csak a párja nem soha.

- az incelek akik nem véletlenul esnek ki.

Aztán erre mondják hogy túl magas a léc a nőknél.

2024. máj. 1. 18:27
 8/23 anonim ***** válasza:

Februárban múlt egy éve.

Nem is igazán keresek.

Akik meg megtalálnak nősek,

vagy sokkal fiatalabbak, vagy sokkal idősebbek aztán a külsőm, éveim száma sem túl csábító,vonzó.

52 leszek .

Összességében ezek az okaim.

2024. máj. 1. 18:41
 9/23 anonim ***** válasza:

Most lesz 1 éve, hogy szingli vagyok.

Nagyon sokáig bánkódtam a volt barátnőm miatt. A szakítástól számítva fél évbe telt, mire felfogtam, hogy vége a kapcsolatnak, és nem jön vissza hozzám. Addig vártam rá. Utána kezdődött meg a kapcsolat elgyászolása.

Ilyen lelkiállapotban nem igazán lehettem vonzó a nőknek, és nekem sem kellett igazán más.

Mivel azonban már jobban vagyok, lassan készen állok a csajozásra.

Tehát nem a párkapcsolatra. Randizgatni, flörtölgetni akarok a nőkkel.

Na meg tanulni is, mivel folytatom a tanulást. Egy szexi tanulótársat szívesen elviselnék.😅

Ezen kívül vannak terveim, és azokat akarom megvalósítani.

Egy nő viszont van, akivel idővel talán járnék. De vele még meg kell ismernünk egymást jobban. :)

2024. máj. 1. 18:47
 10/23 anonim ***** válasza:
1 éve. Nincs az elvárásomnak megfelelő.
2024. máj. 1. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!