Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukat normálisnak, rendesnek tartó egyedülállók! Számotokra nem elszomorító, sértő vagy frusztráló, mikor valaki azt írja, hogy "az összes normális nő/férfi foglalt"?
Ismered a mondást...
"kinek nem inge, ne vegye magára"
Régen idegesített az általánosítás, manapság már csak mosolygok rajta egyet.
De így van, kedves Kérdező!
24/F
Nem. :)
Egyfelől tudom, hogy nem igaz; másfelől nekik nőjük/pasijuk van, nekem meg józan eszem és szabad életem.
Nem.
Nem ismernek mindenkit,ahogy én sem,gondolják csak ezt.
Ugyan most nem vagyok egyedülálló, de engem ez sose zavart. Ilyenkor bele kell gondolni, hogy mennyi nemnormális van kapcsolatban, és nevetni egyet.
22/L
Engem a foglalt szó idegesit leginkább. Nem tárgyak az emberek, nem székek.:)
Maga az állítás pedig alacsony igazságszintű, valójában annak a pontatlan megfogalmazása, hogy akiket ők akarnának maguknak, azoknak van valakijük, az egyedülállók közt pedig nem találnak megfelelőt - tehát pechesnek érzik magukat.
Eleinte igy volt,de akkor jut eszembe hogy még nem vagyok felkészült egy párkapcsolatra+ a párkapcsolat lehet sok bajjal járna,felelősségteljes döntés +nem jött el a megfelelő pasi. Most jelenleg az a jó,hogy szabad vagyok mint a madár! És boldog is vagyok! ;)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!