Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Olyan elszomorító.
Rövid időn belül ez a harmadik eset, ami velem történik. Szóval buszmegállóban várás, helyes srác, szemezés, flörtölés, mosolygás, észrevétlenül hozzáérés a másikhoz.
Ma megtaláltam a facebookon, és 8 hónapos terhes barátnője van.
Tudom, hogy ez még nem bűn, de akkor is, mire jó? Ha már ilyen komoly a kapcsolata valakivel, akkor mire a flörtölés mással? Ha nekem stabil a kapcsolatom valakivel, akkor nem hülyítek senkit. és mint mondtam, rövid időn belül a harmadik eset.
Bocsi, most egy kicsit csalódott vagyok. :)
Láttam egyik ismerősömmel beszélgetni.
Igaz, vakságot nem fogadott, de ez a srác (inkább pasi már) nem csak rám-rám pillantott úgy nature. Én is megnézem, ha valaki tetszik, de nem kezdek el vele pofátlanul flörtölni.
Én azt mondom, hogy jó, hogy van ez a facebook. :D
A férfi vadász! Minden prédára lecsap.
Felénk van egy mondás: A világ összes nőjét nem lehet megdugni, de törekedni kell rá!
A nők veszik olyan szigorúan a párkapcsolatot, a férfi ha alkalom van akkor azonnal kész lecsapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!