Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A báttyámnak van egy nagyon jó haverja. Sokat jár hozzánk. A barátom nem szereti és rossz szemmel nézi már azt is hogy két puszival szokott nekem köszönni. Mostanában már én sem csípem mert vannak beszólásai ( félreérthető) meg úgy köszön nekem a barátom előtt hogy szia cicám. Meg egyszer megpróbálta megsimogatni a combom de valahogy megéreztem és eltoltam a kezét és leállítottam. De még mindig nem hagyja abba. már at sem megyek ha itt van csak ha nagyon sürgős dolgom van a szobában. de ahogy meglát egyből kacsingat meg beszól. bátyám csak röhög rajta. Mit csináljak ha szólok meg én vagyok a köcsög.

2013. jan. 3. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogyis leszel köcsög! Ezt szépen meg kell Neki mondani, hogy ez zavar Téged. A párodnak is lemondhatnád, és ha a fickó nem értene a Te kérésedbol, akkor már kozbeléphetne a barátod! Hány éves az a fiú? Lehet még túl fiatal, és így mutatja ki, hogy meg akarna húzni...

18/l

2013. jan. 3. 14:48
 2/3 A kérdező kommentje:
23 éves szoval már nem gyerek. én 20 vagyok. biztos hogy szolni fogok mert ennek a nem lesz jó vége. barátomnak már nagyon türtőztetnie kell magát ha meglátja. meg akarja verni én meg féltem őt.
2013. jan. 3. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó lesz minden, ne izgulj! :)

18/l

2013. jan. 3. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!