Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ugyanúgy ért hozzám, mint régebben valaki aki fogdosott és rosszul lettem tőle. Mi ez ellen a megoldás? Neki elmondani nem akarom a dolgot.
Már evekkel ezelőtt történt mikor egy disznó többször is átölelt hátulról és hozzám nyomta magát.
Sokáig elnyomta ezt az agyam, van hogy jobb van hogy rosszabb, de évek múlva is ugyanúgy visszajön...
pár hónapja lett egy új barátom, pár napja egy panorámás helyen voltunk a budai oldalon amikor először ölelt át hátulról. Egyből rosszul lettem és sikítottam egyet. Először csak nézett és kicsit mintha meg is sértődött volna, de aztán
sajnos mivel intelligens ember pár perc után rákérdezett hogy van ezzel kapcsolatban egy rossz élményem?
Nem akarom neki elmondani. Tudom hogy ez nem erőszak, de akkor is zaklatásnak minősül, ráadásul évek után azóta már felkerestem ezt a férget aki anno ezt tette vele és bűnöző módjára persze még neki állj feljebb és nem ismerte el hogy zaklatott....
Ez most már örökre így marad? Ha az akit szeretek egy szép helyen átölelt hátulról akkor rögtön az a retek féreg jut majd eszembe?
Mit lehet ez ellen tenni?
Eleve sosem fogom ezt feldolgozni hogy egy disznó akitől amúgy elhányom magam akaratom ellenére ezt me merte tenni velem és életem végéig üldözni fog az érzés hogy ölel hátulról, de most már a páromtól sem tudom elviselni az érzést....
"Nem akarom neki elmondani."
Pedig érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!