Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedésnél a férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedésnél a férfivel legelső alkalommal video hívásban beszéltünk és megkért, hogyha majd chat-en is beszélünk ne fojtsam majd meg, akkor ti ezek után folytatnátok tovább az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Milyen dolog az már a legelején, hogy figyelmeztet meg ne fojtsam. Szerintem ez tök ciki. Hát én nem is írtam neki inkább semmit.
tegnap 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Elég fura, BDSM gyanús
tegnap 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban hagynám az ismerkedést.
tegnap 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem utál írogatni és előre fél hogy meghosszabbodik a munkaideje napi 2 óra pötyögéssel a telefonon vagy gépen, és csak rimánkodni akart hogy lehetne e napi negyed óra írás. Lehet telefonálni szeret.
tegnap 22:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké rendben, mondta is, hogy jobban szeret telefonálni. De mi van azzal, hogy én mit szeretnék? Nyilván nem akartam volna az agyára menni. Szerintem bunkóság mindjárt az elején ilyen lerázósan beszélni. Na hát én biztos nem fogom megfojtani.
tegnap 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem ugyanazok az elképzeléseitek így inkább hagynám a csudába. Ha már az elején ekkora nézetkülönbségek vannak abból később sem fog semmi jó kisülni.
tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!