Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek mi jön be a legjobban, milyen legyen a legelső lépés, hogyan közeledjen felétek egy férfi?
Mondjuk teljesen ismeretlenként, bárhol. Már 25 éves vagyok és szeretném megismerni azt a lányt, akivel majd boldog házasságban élhetünk.
Könnyen ismerkedem, de a legelején megesik, hogy félénk vagyok, esetleg bizonytalannak tűnök, előfordul, hogy nehéz áthidalni a kezdeti gátlásokat. Amikor túl vagyunk rajta, akkor már könnyen megy, együtt nevetgélünk dolgokon, stb. Alapjába véve humoros és kedves vagyok.
Tehát, ha teszem azt, vadidegenként odamennék hozzátok valahol (mondjuk olyan helyen, ahol nyitottabbak vagytok ismerkedésre), hogyan vezessem fel, hogy mit szeretnéd? Nektek mi jön be?
1.Vedd elő a pénzköteget a tárcából
2.Szálljál ki a felsőkategóriás Bentley-ből
3.Csa úgy mellékesen villantsad meg nekik a 25 centis farkad
4.Küld el Kordagyurit a rákba
5.Verj laposra egy lúzert
6.Igazítsd meg a fuxokat a nyakadban
"nekem nem számít a pénz" (feltéve ha sok van - nem mindegy mennyiből forgatlak ki?)
"nekem nem számít a külső" (feltéve ha nem vagy ronda)
"nekem nem számít a péló nagysága" (kivéve ha kicsi vagy vékony)
"nekem nem számít a kocsi" (feltéve, hogy felsőkategóriás és új)
Azt mutasd meg amid van.
-Ha pénzed: vágj fel, luxus kocsi, hívd meg drága helyre, stb.
-Ha "szépfiú" vagy: flörtölj vele, testbeszéd, ilyenek. Ez esetben megengedett messzebbre menni mint egy "cúnyafiúnak"
-Ha humoros vagy: nevettesd meg
-Ha okos: akkor ezt mutasd meg neki. Bár ez az egy csak szintén okos lányoknál működik...
-Ha nagy a farkad: egy alkalmas pillanatban vedd elő, és le fog esni az álla.
:)
1. Ha 30 darab papírfecnire lerajzolom Deák Fecát, az megfelel a célra?
2. Jó fajta matchboxom van...
3. Ha elővillantanám, olyan látvány lenne, mint Pinokkió a hosszú orrával.
4. Kiazakordagyuritmegmirőlbeszélsz?
5. Inkább megveretem magam egy 40 kilós kockával és hátha megsajnálnak.
6. Majd tekergetem a bohócos nyakkendőm
Na de a viccet félretéve, tényleg komoly válaszokat várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!