Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti milyen ajándékkal kedvesked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen ajándékkal kedveskednétek legelső alkalommal anyósotoknak találkozásotok alkalmából?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy csomag kávét vittem.
2012. aug. 7. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
egy csokor virág
2012. aug. 7. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy idősek otthonás szórólapot.
2012. aug. 7. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmivel.
2012. aug. 7. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem vittem semmit. Ne azért ájuljon el tőlem, mert vettem neki egy finom csokit.

Meg ha belegondolsz, ha alapból nem vagy neki szimpatikus, akkor akár egy plazmatévével is beállíthatsz, akkor is utálni fog. Ellenben ha értelmes vagy, normálisan viselkedsz vele és ezzel kivívod a szimpátiáját, onnantól teljesen mindegy, vittél-e ajándékot.

2012. aug. 7. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen csak azt úgy illik hogy akkor már az egész családnak viszek valamit főleg ha legelső alkalomról van szó...
2012. aug. 7. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Egész családnak? Ne szórd feleslegesen a pénzt:D Nem tartom magamat egy illetlen embernek, de én még egyetlen egy barátnőm szüleinek sem vittem semmit. Mégis jóban voltunk a kezdetektől fogva.

Meg nem is tudom, apukának pl mit vinnél? Meg hogy adod oda? "Kösz a lehetőséget, hogy élvezhetem a kedves lánya által nyújtott testi örömöket!"?:D Vagy mi?:D

2012. aug. 7. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Vigyél seprűt a vén varangynak.
2012. aug. 7. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Minek? Ez hülyeség, hogy illik. Névnapján meg szülinapján illik vinned, vagy nőnapkor, de egyébként nem. Ha szimpatikus vagy neki/nekik, akkor enélkül is elfogadnak és kedvelnek majd.
2012. aug. 7. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én egy cserepes virágot vittem. Nem nagy dolog, de mégis kedves.
2012. aug. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!