Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első találkozásotok a barátotok anyukájával?
Tegeztétek magáztátok?
Miről beszélgetettek?
Stb...
A volt vőlegényem anyukáját a kórházban ismertem meg...autó balesete volt :( De jól van! :) A második talákozásnál még nem tudott a bordatörése miatt rendesen öltözködni és megkért, hoyg a fehérneműjét egy kicsit húzzam lejjebb, mert az nem megy neki. Hát zavarba voltam, de mivel hosszú felső volt rajta és oldalt fogtam meg a ruhaneműt, scak addig néztem oda, amíg megfogtam és ahogy elkezdtem húzni, már gyorsan a felsőt engedte is le, szóval nem láttam volna semmit, öltözést már megoldotta szerencsére. Szegény, neki miylen kellemetlen lehetett! Utána már csak nevettem ezen a szokatlan szitun :) Ritkán találkoztam vele, kedveltem. A következő párom anyukáját meg úgy ismretem meg, hogy a párom gyerekének az anyja féltékenységi jelenetet rendezett-2 éve próbálta próbálta iylen rohamokkal visszaszerezni a gyereke apját más nőkkel szemben is-megütött, szétkarmolta az arcom és az oldalam, védekezni a sokktól nem tudtam, úgy szedték le rólam. A kórház után modntam a páromnak, hogy engem is elvisz a szüleihez, mert iylen arccal és igeállapotban nem merek a 85 éves mamám előtt megjelenni. Ja, a párom lakásának a zárát tönkretette a nő, ezért nem tudtunk az eset után hozzá visszamenni.
Egyébként meg, mindig magázni, és ha a mamának úgy tartja kedve, akkor a tegezést ajánlja fel.Én sem tudok mindjárt feloldódni, de ha más nem is megy, igyekszem pl a főztjét, vagy pl vmi bútort megdícsérni, persze csak akkor ha őszintén így is gondolom.Ha meg idegen helyen taliztok, dícsérni kell egy kicsit a pasit és akkor olvad az anyai szív :)
Köszi a válaszokat.
Hát eléggé parázok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!