Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt valakivel olyan, hogy nem csókolóztatok párotokkal az első találkozáskor?
Igen.Velem csak ilyen történt.Én még mindig nőnek tartom magam,és kicsit küzdeni kell értem.A férfiak is szeretnek vadászni,és ha rögtön mindent megkapnak,kihal a vadászösztön.
3 hónap telt el az első csókig.
Nálunk 4 hónap telt el az első csókig. :P
Szeptemberben találkoztunk, decemberig cserkésztük egymást. Aztán kimondtuk, hogy járunk. A járás 3. napján csókolt meg, egy arra megfelelő pillanatba... én áldom a sorsot, hogy nem kapkodtuk el. Igazi ünnepély volt a számomra, hogy az első közös csókunk nemcsak úgy elcsattant, hanem megadtuk a módját. Jobban megmaradt bennem a barátom első csókja mint az első szex.
Szóval szerintem ha egy férfi, megadja mindennek az idejét és a módját, akkor az csak egy különleges ember lehet.
Soha nem volt ilyen, mivel Én hoszan ismerkedös típus vagyok. Ha jól érzem magam egy Növel és bejövünk egymásnak, akkor hagyjuk kialakulni a dolgokat, de eddig csók és szex is azelött volt, hogy jártunk volna.
Engem annyira feszélyez ez a dolog, hogy akkor minél hamarabb "járjunk".
Mi a barátommal egy hónapig húztuk egymás agyát.. vagyis én semmit nem akartam tőle(de áldom az istent hogy összejöttem vele) és október 7. én összejöttünk vagyis kimondtuk hogy járunk és kb egy hét után volt az első szájra cupp.. és gólyanapon amikor nindzának voltam öltözve a szám el volt takarva, és idegesítette hogy egy puszit se tud adni, egész nap vele voltam és idegesítette.. amikor levettem az álarcot akkor a suli lépcsőjén megcsókolt, akkor valami megváltozott és az nagyon jól esett azóta együtt vagyunk :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!