Milyen fajta kutyád van, és hogyan lett a tiéd? Emlékezetes volt az első találkozásotok?
Nekem Staffim van,a parom szulinapomra szanta a kutyust,mas fajtat valasztatottam,de nem volt alom,es nem akartunk honapokat varni a kutyusra,a neten nezegettem a tenyesztoket es rabukkantam pont decemberi szuletesu kicsikre(en is decemberi vagyok) es nagyon megtetszettek.februarban mar jott is hozzam az en picim.a parom szerint amikor elosszor meglattam a kutyat ugy csillogott a szemem mint meg soha.igy is van,rogton beleszerettem :) utanna pedig mondta hogy ha tudta volna ezelott,mar az elso randinkon hozta volna egy kolykot :)
azota boldogitja az eletem:)
Yorkshire terrier, iwiw apróhirdetésben találtam 5 éve.
A sors fintora, hogy évekig fűztem a szüleimet egy kutyáért, de nem igazán akartak beleegyezni. És egyszercsak megláttam egy apróhirdetést, hogy 1 szuka yorkshire eladó. És azt mondtam, hogy Ő az. Pedig akkoriban pont eszembe sem jutott, hogy kutyát akarok. Ez egy olyan végzetes találkozás volt, bementem a nappaliba, és közöltem a családommal, hogy képzeljétek, kutyánk lesz:D
A mai napig emlékszem az arcokra, de -talán azért, mert úgy meglepődtek- senki nem tiltakozott.
Soha nem láttam a kicsit, csak aznap, mikor mentem érte a város másik végébe...Az első naptól nagyon erős kapcsolat volt közöttünk, és a mai napig azt mondom, hogy ha van ilyen, akkor kutyában ő az én "lelki társam"
Azt hiszem vannak ilyen végzetes találkozások, bár amiatt egy kicsit lelkifurdalásom van, hogy egy szaporítót támogattam, de akkoriban nagyon naív voltam. Hála Istennek a kutyám egészséges, nincs vele semmi gond, de legközelebb már nem bízom a véletlenre.
Nekem egy németjuhász-rottweiler keverék szukám van, úgy hívják, hogy Borka :). Az anyja gazdája nem vette észre, hogy terhes, és a szülést sem, így amikor feltűnt neki, telefonált a nagyapámnak (ő a kutyaszakértő a környéken :) ) hogy vigye el őket, különben agyonveri mindkettőt, neki nem kell több kutya. Volt egy kan és egy szuka kölyök. Mivel már volt egy kan kutyánk, a szukát választottuk, nehogy verekedjenek. (Pedig a kan nagyobb és erősebb volt)
Érdekes, még fiatalabb koromban lerajzoltam a "Álmaim kutyáját" és Borka TELJESEN úgy néz ki, alkatra és színre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!