Milyen fajta volt az első kutyád?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:22
3/19 Ninna ♥ válasza:
Hú, most ezen el kellett gondolkoznom. A szüleimnek német juhászai voltak, de volt egy bullmasztiff is. Saját igazi kutyám, akivel normálisan foglalkozok, az a mostani border collie-m, de voltak már előtte kutyáink, de ők nem kifejezetten az enyémek voltak, nem is foglalkoztam velük ilyen intenzíven, tudatosan.
5/19 anonim válasza:
Az "enyém" keverék, egy pincsi méretű, imádnivaló, még most is meg van, kb 13 éves, és az elmúlt két napban nem nagyon járkál, az orvos szerint az öregség miatt, alul már két első foga ki is esett. Imádnivaló kutyus, okos, fekete-barna, hosszú szőrű. Azért írtam zárójelbe, mert 10 évesen kaptam úgy, hogy hivatalosan is az én kutyám, de a családnak volt egy kuvasza is. :)
6/19 anonim válasza:
Nekem Amtsaff!
14 évet élt,már 5 éve hogy meghalt!:(
Most is Amstaffjaim vannak!:)
Neked?
8/19 anonim válasza:
Anyuméknak uszkár. Meghalt amikor születtem. :((
Nekem most egy keverékem van ♥:)
10/19 anonim válasza:
Skótjuhász. Egyszerűen fantasztikus jellem volt. Nekem ő volt A kutya. Azóta mindegyik csak hasonlíthat hozzá, pedig imádom mindet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!