Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta volt az első kutyád?

Milyen fajta volt az első kutyád?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy palotapincsi. :) Idősebb volt, mint én, de hála Istennek sokáig élt. Legalábbis a 14 év szerintem sok és végelgyengülésben halt meg. Nagyon szerettem babakoromban is és kisgyerekként is, és ő is engem. :) Mindig ott volt ahol én, megvédett mindentől. :) Sosem fogom elfelejteni. :) Most van 3 pitbullunk és 2 keverék kutyusunk (németjuhász keverékek). :)
2011. febr. 7. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy tacskó,akkor 7 éves voltam. :)

25/N

2011. febr. 7. 19:38
 13/19 hunter_girl ***** válasza:

húh... azthiszem egy ír szetter volt az első kutyánk :)

De amivel én is komolyabban elkezdtem foglalkozni és komoly kiállitási terveim vannak vele az a mostani boxerem :) elötte volt egy cocker spánielem akivel agilityzni akartam hobby szinten de nem annyira érdekelte xD

2011. febr. 7. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
UV és 3 éves voltam... 17 éves koromban ment el... a második kutyusunk egy tacsikeverék, még most is él, idén tölti a 10. életévét, azóta már külön élek a családomtól, egy shih-tzum van, ő most májusban lesz 4 éves, igazából ő az első saját kutyám :)
2011. febr. 7. 19:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Berni pásztor keverék:-)
2011. febr. 7. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekünk Német Jucink volt. De ő nem az én kutyum volt kifejezetten.

Nekem most egy két éves Magyar Vizsim van. Ő minden tekintetben az enyém, én etetem, én oltatom, én tanítom, én sétáltatom. :) IMÁDOM.

Én merem ajánlani első kutyusnak.

Csak sokat kell lemozgatni :)

(20/L)

2011. febr. 7. 19:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekem keverék volt az első, kicsit hasonlított egy dobermannra. Imádtam.
2011. febr. 7. 19:54
 18/19 zsuzsabazsa ***** válasza:
Tigriscsíkos Német Boxer.
2011. febr. 7. 23:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Mopsz. :)
2011. febr. 8. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!