Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt? Olyan elszomorító.

Figyelt kérdés

Rövid időn belül ez a harmadik eset, ami velem történik. Szóval buszmegállóban várás, helyes srác, szemezés, flörtölés, mosolygás, észrevétlenül hozzáérés a másikhoz.

Ma megtaláltam a facebookon, és 8 hónapos terhes barátnője van.

Tudom, hogy ez még nem bűn, de akkor is, mire jó? Ha már ilyen komoly a kapcsolata valakivel, akkor mire a flörtölés mással? Ha nekem stabil a kapcsolatom valakivel, akkor nem hülyítek senkit. és mint mondtam, rövid időn belül a harmadik eset.

Bocsi, most egy kicsit csalódott vagyok. :)

2013. jan. 3. 15:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Így már teljes a kép :-)

Elegáns megoldás megkérdezni, mit akar tőled, és ha tényleg akar valamit, megkérdezni, mikor is lesz meg a baba?

(amiről sokat nem tudunk, valóban a barátnője-e, stb :-)

Aztán vagy bevallod, hogy kutakodtál utána a face-n, vagy nem...

2013. jan. 4. 20:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is sajnálom, hogy csak ilyen pasik találnak meg. Másodszor viszont fogadd millió gratulációmat, amiért nem az az első gondolatod, hogy jól elcsábítod ezt a pasit, annak ellenére, hogy foglalt. De komolyan. Manapság szerintem a nők nagy százalékát baromira hidegen hagyja, hogy az általuk kiszemelt pasinak van e nője/felesége, vagy sem. Rázzák a pics*jukat nekik, aztán megdugatják magukat...Na mindegy, most nem ez a lényeg.

Szóval én sem hinném azt, hogy ez csak szimpla kedvesség lenne, ha velem csinálnák. Nézni lehet, de én sem taperolok embereket csak úgy. Ugyan már, ennyire senki nem közvetlen egy teljesen idegen emberrel, pláne ha az ellentétes nemű! De úgy látom, ma még tovább jutottatok, és hétfőn még ettől is tovább fogtok jutni.

Én is jó ötleteltnek tartom, ha nem rohanod le rögtön. Nehogy te gyere ki kellemetlenül. Szépen várd meg, amíg lép, aztán kérdezz rá, hogy mit akar. Ha hazudik, te már úgy is tudod az igazat, ha pedig bevallja, akkor nyugodtan elmondhatod a nézeteidet az efféle férfiúi hozzáállásról.

Szerintem azt se kell feltétlenül bevallanod, hogy kutakodtál. Mint kiderült, van közös ismerősötök, akár tőle is tudhatsz ilyen infókat. Vagy ha kamuzik, és azt mondja, hogy nincs senkije, akkor elkezdheted ecsetelgetni, hogy manapság már senkiben nem lehet bízni, mert bizony sok nős pasi félrelép, olyan is akad, aki a terhes feleségét/barátnőjét csalja meg...Ha ezek után van pofája a szemedbe nézni, akkor nagy szerepjátékos!

De különben is nem neked van szégyellni valód, hanem neki. Szóval légy bátor, és mutasd meg neki, hogy miből marad ki! ;)

Egyébként tuti biztos, hogy a barátnője az a lány? Egyértelmű az adatlapból, vagy esetleg csak képek alapján tippeltél? Nehogy elküld úgy a fenébe, hogy nem bizonyosodsz meg a dolgokról 100%-ig. :)

Bocsánat, kissé hosszúra sikeredett. :)

2013. jan. 5. 00:00
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációt és a tanácsokat. :)

Igen, tudom, hogy sok nő hogy viselkedik sajnos, és mint a mellékelt ábra mutatja, sok férfi is. :(

Soha nem volt az a fajta nő, aki nem tartja tiszteletben a kapcsolatokat. Ez a férfi is iszonyat mód tetszik, de nem tudnék vele viszonyt kezdeni. Senkivel. Ha foglalt, ha van valaki más az életében, akkor tabu.

Akkor ezek szerint ti is azt látjátok jónak, ha megvárom a közeledését, és utána rakom helyre. Így is lesz.

Biztos, hogy ez a lány a barátnője, ki is van írva kapcsolatnak. És ismerem is a lányt, láttam is őt terhesen, itt lakik nem messze tőlem. De mivel sosem láttam pasival, el nem tudtam képzelni, hogy kitől lehet terhes. Hát most már tudom. :D

Érdekes kapcsolat lehet az övéké, mert igazából csak a terhesség óta vannak együtt...szerintem összefeküdtek, a lány úgy maradt...és hát ebből lett a kapcsolat.

Mindegy, nem az én dolgom, kívánom, hogy összejöjjön nekik, és hogy ez a férfiisten is megkomolyodjon! :)

2013. jan. 5. 13:57
 24/24 anonim ***** válasza:
apukám mentős, így a munkája során sok emberrel találkozik. és ha nem viszonyulna mindenkihez barátian, akkor az úgy elég érdekes lenne:D itt nem a beszélgetéssel, barátkozással van a gond, hanem azzal, h ez már túllő a határon.....
2013. jan. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!