Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretet hiányom van mit csináljak?
Figyelt kérdés
úgy érzem hogy senkinek nem kellek. Öszevesztem a legjobb és egyetlen LÁNY barátommal. Nem beszélünk. Most jöttünk haza mostohatesóméktól szóval már unatkozom is. Úgy érzem hogy egy lánynak sem vagyok elég jó. Mit lehet tenni? 15/F2013. jan. 1. 23:25
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam. Leittam magam minden hétvégén. Elmentem minden hétvégén bulizni. De semmi nem változott...
2013. jan. 1. 23:30
3/8 anonim válasza:
Elég kiábrándító, hogy 15 évesen neked azt jelenti élni, hogy leiszod magad.. Te is csak a csodás társadalmunk szégyenfoltját gyarapítod. Grat!
4/8 anonim válasza:
Hát igen, én is akartam írni, de már megelőztek. Az "éldd az életed" 15 évesen nem azt jelenti, hogy beb*szol meg prostizni jársz...Ülj le mondjuk tanulni vagy menj ki a haverokkal focizni.
5/8 A kérdező kommentje:
nem jókedvemből ittam le magam.
2013. jan. 1. 23:43
6/8 anonim válasza:
Biztos pisztolyt tartottak a fejedhez, azért kellett annyit innod...
7/8 anonim válasza:
Szüleidet öleld meg:) Vagy testvéred. Ők mindennél jobban szeretnek. Vagyis nálam ez így van:)
8/8 anonim válasza:
Tanuld meg saját magadat szeretni, ez az első és legfontosabb lépés. Ha saját magaddal jóban vagy, az sok erőt ad, ettől akkor is jól érzed magad, ha épp nincs más, akitől szeretetet kapj. Kényeztesd magad, pl sportolj, keress hobbit, lazíts..... Ha magadat szereted, ez sugározni fog belőled, és vonzani fogod az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!