Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Eléggé elszomorodtam.
Nagyon nehéz helyzetben vagy. Próbáld meg azokkal tartani a kapcsolatot, akikben megbízol. Valaki csak van, 1-2 barát, közeli ismerős. Nagyon fontos, hogy melletted legyenek, mert egyedül kőkemény meló lenne feldolgozni mindent.
Nehéz időszakon vagy túl, fontos lenne, hogy megértéssel, türelemmel forduljanak feléd az emberek, de az is fontos, hogy te is próbálj megérteni másokat.
A családoddal próbáld rendezni a dolgokat, egy-egy beszélgetés csodákra képes, hidd el.
kb. 5 év mikortól jobb és egy picit könnyebb lesz.
5-öske voltam..
Köszönöm a tanácsokat barátaim vannak csak kevést időt tudunk egymásra szánni meg messze vagyunk...én meg egész nap csak emésztem magam...lehet pszihológushoz megyek..ugyanis ugyérzem ez nemfog elmulni egyhamar...
Köszönöm a segítséget aki esetleg még mást is tudna azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!