Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé hallgatag vagyok, szóval alig mondok valamit, visszahúzódó vagyok és nem nagyon szeretek társaságba járni. Mit tegyek?
Szia, hogy vagy?
Mi a kedvenc zenéd?
Filmed?
Van kutyád? Hogy hívják?
De a pasik legjobban önmagukról szeretnek mesélni, kérdezd erről.
A beszélgetést nem kell erőltetni, ha egyszer minden más rendben van nálatok, majd kialakul az is.
Lehet csendben összebújva, kézenfogva, egymást átölelve sétálni, vagy éppen tévézni, nem kell mindenáron minden hülyeségről beszélgetni, főleg nem erőltetve.
Mióta vagytok együtt és a barátod hány éves?
30+/F
Még csak 3 hónapja? Az semmi! :)
Én is ilyen "néma" voltam gimis koromban, erőlködtem csak ha beszélni kellett, aztán nagy nehezen és nagy sokára rájöttem, hogy fölösleges görcsölni és erőltetni, úgyis jön idővel magától.
Valamiért Te is görcsölsz, lehet hogy attól félsz, hogy ha a Téged érdeklő dolgokról beszélsz (barátnők, pletyik, mittudomén sorozatok), akkor az őt majd nem fogja érdekelni, esetleg kis butának fog tartani, pedig ez nem így van, bátran csacsogj bármiről!
NE FÉLJ, ne görcsölj!!! Ez a lényeg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!