Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Olyan elszomorító.
Rövid időn belül ez a harmadik eset, ami velem történik. Szóval buszmegállóban várás, helyes srác, szemezés, flörtölés, mosolygás, észrevétlenül hozzáérés a másikhoz.
Ma megtaláltam a facebookon, és 8 hónapos terhes barátnője van.
Tudom, hogy ez még nem bűn, de akkor is, mire jó? Ha már ilyen komoly a kapcsolata valakivel, akkor mire a flörtölés mással? Ha nekem stabil a kapcsolatom valakivel, akkor nem hülyítek senkit. és mint mondtam, rövid időn belül a harmadik eset.
Bocsi, most egy kicsit csalódott vagyok. :)
8-as: már nagyon vártam, hogy ismét fölvilágosítson valaki a férfitermészetről. :D
9-es: érdekes, amit írsz. Igazából nem is teljesen értem, de ha mégis, akkor ezek szerint nekem eddig csak bemarkoltak. :)
hozzáérés a másikhoz: buszon álltok, nagy a tömeg. A szék támláján lévő kapaszkodót fogjátok mind a ketten. Tudná úgy fogni, hogy ne érjen a kezemhez, de neeeem. Ő nem úgy fogja.
Aztán hamarabb leszáll, mint én. És ahelyett, hogy kikerülne, angyalian rám mosolyog, finoman megfogja a karom, és odébb tol.
Szóval nem a tapizásról beszélek. :D
Most mi ebben a megtévesztés? Tetszettél neki, és ennyi. miért vártál többet?!
Rám is néznek férfiak, én is nézek rájuk, összemosolygunk, jólesik, megyünk tovább.
Nem értelek.
Persze-persze, tudom, bebeszélem magamnak. Nem vagyok idióta tinilány, tudom, hogy mi az, amikor valakivel csak összemosolygunk, és tudom, hogy mi az, amikor valaki "le szeretne csapni".
Ja, és ez nem ma történt meg. Mármint folyamatosan történik minden reggel.
Mindegy, én vagyok a szituációban, én tudom, hogy mit látok. Nem muszáj elhinni, és válaszolni sem. Mindenkinek szíve joga hülyének tartani.
Lehet, hogy csak kedveskedni akart veled, vagy csak egy semleges barátként akar téged. :)De megértem, hogy bánt téged, engem is bántana, hogy tetszik nekem valaki, és közben van párja. Próbáld meg túltenni magad rajta, sportol, ez is segít. Ha mégsem tudod, akkor írj neki.
18/F
"Mindegy, én vagyok a szituációban, én tudom, hogy mit látok."
Kérdező, mi arra tudunk referálni, amit nekünk elmondaasz.
Ha ugyanaz a pasi minden nap flörtöl veled, és szerinted fel akar szedni, de közben kapcsolatban van, az valóban gáz.
De tényeg akar tőled valamit, mert egyszer sem mondta?! Lehet, hogy csak simán kedves. És akkor is tarthat vonzónak, ha nem akaar tőled semmit.
Igen, nyilván egy 33 éves férfi, csupán semleges barátként közeledik egy 25 éves nőhöz. Ez így szokott működni. :)
Ma tovább folytatódott a dolog. Szintén leült mellém a buszon, és elkezdett beszélni arról, hogy milyen szűk a hely az ilyen buszokon, és hogy mennyire kényelmetlenek. Aztán egész úton beszélgettünk mindenféle hülyeségről. Be is mutatkoztunk egymásnak, és persze továbbra is gyakorolta a "mélyen a szemedbe nézek" csábítási módot. Voltak furcsa beszólásai, de végtelenül udvarias volt. Aztán leszállásnál így köszönt el: viszlát gyönyörűm, nagyon remélem, hogy hétfőn is látlak.
Persze mondtam, hogy minden nap ezzel a busszal megyek.
Biztos, hogy csak kedves...
Ez olyan rossz! Komolyan, majd megőrülök érte, nagyon ritkán tetszik meg ennyire egy pasi, de ez egy disznó! Volt, hogy neten keresztül kezdtek ki velem foglalt pasik, volt, hogy buliban, de ilyen folyamat jellegűen még senki nem környékezett meg. (mármint foglalt pasi) Minden bizonnyal már totál be lennék zsongva, ha nem tudnám, hogy mi a helyzet...
Hamarosan szembesítenem kell a tényekkel, hogy tudok a 8 hónapos terhes barátnőjéről. Szerintetek hogy tegyem? Ez olyan rossz! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!