Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szinte minden csaj úgy kinézni, mint valami plázaribi?
Életem folyamán ismertem pár csajt ilyen-olyan okokból, és ezt a furcsa folyamatot vettem észre: Egy ideig teljesen átlagos kinézetűk van - vannak köztük szépek és átlagosak vegyesen - aztán egyszer csak bekattannak és utána úgy akarnak kinézni mint egy plázaribi, és sosuk olyanná is válik. (Sokan a plázaribi mentalitást is átveszi).
Miért lehet ez? Miért nem jó nekik az alap szépségük, az alap kinézetük, ami előtte volt? Miért jó ribinek kinézni? És szinte tök ugyanúgy mint a másik 10 ezer ribi? (Srácoknál megvan ugyanez lásd páwák - mikor van egy átlagos kis valaki aztán azt mondják neki, hogy edzen meg legyen divatos és úgy értékeli hogy páwának kell lenni...)
Kérlek, mellőzzétek a személyeskedő sértegetéseket. (Ha lehet)
Értem, hogy menő, de nem értem miért csinálják ezt átlagos vagy olykor amúgy szép lányok - rosszabb esetben nők.
Mert oké, aki alapból randa annak "utolsó szalmaszál", mert még az is jobb, mint nagyon csúnyának lenni, de a többiek...?
Mert azt látják, hogy az ilyen lányokat lájkolják 3000en a facebookon, ezt látják a tv-ben meg kb. mindenhol..
Elcseszett egy világban élünk
Ugyan kérlek. Én így szeretnék kinézni: :D
A testére gondolok. 2015 végére remélem összejön.
És nem érdekel, ha valaki szerint ronda, mert szerintem gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!