Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves egyedülállók! Ti nem érzitek sértőnek azt a kijelentés, hogy "az összes normális nő/férfi foglalt"? Vagy milyen érzést vált ez ki belőletek?
Picit sértő!
Igazából nem is veszem magamra.
Tudom azt, hogy éppen miért vagyok szingli, és tudom azt, hogy milyen párra vágyok, és nem adok lejjebb. Azokat pedig sajnálom, akik házasságba vagy kapcsolatba menekülnek a magány vagy a problémái elől, avgy magától a félelem elől, hogy ne legyenek nevetség tárgyai, vagy "selejt"..
nem, mert tudom hogy ez túlzás és nem igaz
nyilván nem ismeri senki az összes egyedülálló embert, hogy ezt így kijelenthesse
én normálisnak tartom magam és nem érzem rosszul magam attól, hogy egy ismeretlen aki a létezésemről se tud, ilyet mond
Ez úgy baromság, ahogy van. :D
Ismerek több tucat defektes, buta kapcsolatban élő embert. Az ilyenek meg megtalálják egymást, hogy alkotna már két ilyen ember normális kapcsolatot? :D
Attól, hogy más összejön azzal, akit én bottal se, még nem lesz normális. És nem azért mert csúnya, hanem mert elviselhetetlen a természete.
Ez a kérdés úgy hülyeség, ahogy van.
Ha ez igy lenne, nem mukodne ez az oldal sem. :D A problemakkal...
De igen, serto, de leszarom. Teli hassal konnyu lehet ehsegrol beszelni. De a kocka mindig fordul idovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!