Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállóknak szól a kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóknak szól a kérdésem. Mióta vagy szingli? Te mit gondolsz miért nem találsz normális párt?

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Az én esetemben 4 éve vagyok szingli.

Ez idő alatt bele vetettem magam az internetes pár keresésbe, de ez is egy nagy csalódást okozott. Onlinen nem lehet normálisan ismerkedni,így lehet a legjobb megoldás a személyes találkozók.

De itt elsőként az igazán nagy befolyásoló tényező amiért nem találok párt az az, hogy nem fordítok a pár keresésbe elég energiát. Sajnos munka és egyetem mellett elég nagy falat úgy beosztani az időmet, hogy figyeljek magamra is, és mellette sportolni tudjak, foglalkozni a hobbimmal.

Külsőre se tartom magam nagy számnak elég átlagos kinézetem van de lehet ez sokak számára nem elég.

25/F

2024. máj. 1. 23:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos, aki nekem tetszik, annak én nem, akinek meg én tetszem, az nekem nem.
2024. máj. 2. 08:08
 23/23 anonim ***** válasza:

Kicsit több, mint 41 éve. Volt három nő, akinek bejöttem, ők nekem sajnos nem. Volt egy, aki nekem tetszett, neki meg én nem jöttem be. Szóval épp nem mondhatnám, hogy nem találkoztam normálissal.

F

2024. máj. 2. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!