Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem normális hogy egyedülállóként párokra irigykedek?
Nekem most nincs párkapcsolatom pont azért érzem ezt. Már 1 éve hogy nincs senkim, és azok a kapcsolatok is amik voltak csak pár hónaposak voltak, nem mindig, de a legtöbbször velem szakítottak.
Amúgy konkrétan nekem nem kellenek azok a pasik, akik kapcsolatban vannak, de maga a kapcsolat hiányzik, ezért irigylem, akinek olyan szerencséje van, hogy szeretik, és elfogadják olyannak amilyen. Annyi boldog párt látok az ismeretségi körömben is facebookon is.
Én csak egyet tudok tanácsolni: NE hidd, hogy a kirakat kapcsolatok tényleg olyan boldogok!
Tehát amit odakint az utcán, vagy a facebookon látsz.
Nyilvánosan mindenki a legjobbat akarja mutatni. Aztán igen, a színfalak, és a telefon mögött bújik meg többek között a társas magány is.
Nagyon kevés igazán boldog kapcsolat van, az első 2-3 év után a legtöbben előjönnek a problémák, majd a szakítás.
Nincs mire irigykedni.
Akarhatsz magadnak valakit, de sose irigykedj másokra, mert nem látod teljesen az életét úgysem.
Férfi vagyok, jelenleg egyedülálló. Amikor párkapcsolatban voltam fordult a nézetem. Azokat irigyeltem akik egyedülállóak. Nem azért, mert boldogtalan voltam a kapcsolatban, csak eltűntek azok a dolgok, amik az egyedülálló lét értékei között szerepeltek. Neked sem rosszabb, mint aki kapcsolatban van, mert a párkapcsolattal járó értékeket megkapta, de az egyedülálló lét értékeit elvesztette. Erre lehet nem jön rá, vagy bizonygatni akarja magának, hogy boldogabb kapcsolatban. Kitudja. Erre magadnak kell rájönni, hogy számodra mi a fontos.
Nekem a szabadidő. Most jelenleg annyi van, mint a tenger munka mellett.
Erről a facebook-os szrságról a Hofi jut az eszembe:
"Hát nem érheti szó a ház elejét.., a hátulját már annál inkább." Pont ugyan ilyen kirakat ez a facebook és társai is. Mennyi ilyet láttam már és aztán meg a kijózanodást, hogy mégsem ásó-kapa lesz a vége a történetüknek. De azért demózni kell a nagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!