Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális egy testvérpár között?
Egy hónapja vagyok együtt barátnőmmel. Tegnap bemutatott a családjának. Nagyon szimpatikus volt mindenki. Barátnőmnek van egy öccse. 1 évvel fiatalabb tőle. Ebéd után kicsit társasoztunk. Jól eltelt a nap. Társas közben folyamatosan beszólogattak egymásnak, nem komolyan csak finoman szívóztak egymással. Egyszer annyira, hogy elkezdtek birkózni és csikizni egymást. Gyerekeknél ez normális lenne, de mindketten elmúltak már 25 évesek. Csak szerintem volt ez nagyon furcsa? Vagy csak az én családom ennyire más és ez teljesen normális dolog?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor én leszek az első, aki azt, mondja, hogy.. nem, nem normális.
Pár év múlva a bnőd családanyaként is így fog viselkedni az öccsével.. no comment.
Talán kissé szokatlan a bírkózás , de a pl a bátyám és én is felnőttek vagyunk és igen néha előfordul hogy csikizzük egymást (nem kell félreérteni) ,bohóckodunk, stb.
Ahány család annyi szokás.
Nem kell raizgulni, normalis.
Bár most hirtelen beugrott a Jóbarátokból a Nem kívánatos húg c. rész. Na az már tényleg nem normális:D
Köszönöm szépen a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
Nagyjából azt szűrtem le, hogy családja válogatja. Van akiknek szokatlan van akinek nem. Viszont az látszik, hogy nem rendkívüli dologról van szó. Ennek nagyon örülök, mert kedvelem nagyon őt. Egyébként is ilyen kis bolondos nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!