Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállóknak szól a kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóknak szól a kérdésem. Mióta vagy szingli? Te mit gondolsz miért nem találsz normális párt?

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 17:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont a napokban 10 éve.

Elsősorban mert ronda vagyok - és nőként ennél nagyobb "bűnöm" nem lehet.

A személyiségem unalmas, hallgatag vagyok - akik azt hiszik, hogy a férfiak nem bírják, ha egy nő sokat pofázik, azok el sem tudják képzelni, hogy mennyivel jobban gyűlölik ennél, ha kuka.

Nincs hol ismerkednem, neten nem megy.

2 hónap múlva 33 leszek és vidéki - itt már rég foglalt mindenki, aki korban illik hozzám, kivéve azokat, akikkel nem annyi az összprobléma, mint pl. velem, hanem sokkal több és durvább.

Nem vagyok hajlandó házicselédkedni, család és haverok előtt folyton "vizsgázni", nekik megfelelni, és itthonülősként nem lehet állandóan ide-oda ráncigálni, pörgésre kényszeríteni. De ezeket már csak úgy mellékesen említem meg, mert ugyan tudom, hogy kizáró okok külön-külön is, nemhogy együtt, viszont ki sem derülnek rólam, ugyanis az első szűrőn, ami a külső, eleve nem megyek át, innentől nincs miről beszélni...

2024. máj. 1. 18:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Sok pasi pedig szereti ha a nő otthon ül mert akkor nem kell rá költeni sem meg a haverok előtt se vergődni vele. Sokan ezt élik. Sokaknak erény amiket magadrol irsz.

Sokan nem szeretik a feltuno szép nőket se mert az csak legyen szemermes ne vegye senki eszre le se tudjon lépni se maradjon csendben a fakanál mellett.

2024. máj. 1. 18:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Es sokan szeretik azt is ha a nő inkabb nem beszél.

Valamiert beugrottak ezek

2024. máj. 1. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:
4 hónapja, és bár egy rövidebb kapcsolatom volt előtte, ami öt hónapig tartott, de az úgy meggyötört, hogy semmire sem vágyom, csak egyedül lenni. Barátok társaságára sincs igényem, szeretek egyedül, magamban lenni. Sosem unatkozom és mondhatni boldog az életem párkapcsolat nélkül is.
2024. máj. 1. 19:45
 15/23 anonim ***** válasza:
6 év. Nincs kedvem belekezdeni, mert nincs kedvem magyarázkodni, hogy a szexben miket nem csinálok meg. Megóvom magam ettől a kínos helyzettől.
2024. máj. 1. 20:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Kapcsolatom se volt soha. Azért mert amilyen nőket elém sodor az élet azokból én nem kérek. Nem fogok összeállni senkivel azért hogy még szarabb életem legyen mellette mint így egyedül.
2024. máj. 1. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Talán 3 éve.

Én csak olyanba lennék benne, mint egy barátság-extrákkal kapcsolat.

Ez pedig nem volt szimpatikus azoknak a nőknek, akiknek megemlítettem...

F/52

2024. máj. 1. 20:46
 18/23 anonim ***** válasza:

8 hónapja, 3 évig tartott. Jelenleg nem fektetek nagy hangsúlyt a párkeresésre. Jelenleg van egy lány, akivel ismerkedek, de nem tudom, hogy akarok-e komolyat vele...

26f

2024. máj. 1. 20:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Világéletemben egyedülálló voltam, van egy alapbetegségem és emiatt. (F!)
2024. máj. 1. 21:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha csak ilyen emberek léteznének akkor 1 párt sem látnánk sehol.

Az én környezetemben nem mennek úgy el randira h ne tudnák, hogy van e gyereke. Vagy ne tudnák hol kivel lakik.

És a klasszikus van még, hogy a férfi fizet, ami nem sok, csak egy süti vagy kávé

Nem kell a hiszti!

Akinek valami nem tetszik ne is menjen el a másikkal.

Basszus nem kötelező megismerni senkit sem. Ha nem jó akkor ismerkedik az ember a következővel.

Ha instant történik mondjuk egy fesztivál, akkor sem kötelező... 1 óra duma és ha nem jó ott kell hagyni.

Viszont nálam az oka annak, hogy miért nehéz az az arcom, sajnos nem születtem jóképűnek. Több hibám is van sajnos.

Hiába stimmel minden más......

De. Tudom hogy ez fontos el is fogadom csak szívás

2024. máj. 1. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!