Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
 121/142 anonim ***** válasza:
100%
118 vagyok. Nekem is nehéz megbékélnem a társtalansággal, szeretetlenséggel, de nincs más választásom. Én is próbálkoztam megfelelni, de mindig a végén csak azt kaptam válaszként, ha egyáltalán randizgatott is velem valaki, hát kedves vagy meg aranyos, dehát...
2024. máj. 29. 12:10
 122/142 Barito ***** válasza:
15%

120: igen, és ehhez jönnek még a hazudozások, mellé beszélések.

A legmocskosabb hazugság ez volt, amit nőtől kaptam: "annyira jó vagyok, hogy a nők nem hiszik el, hogy ennyire jót kaphatnak, ezért nem kellek nekik".

2024. máj. 29. 12:17
 123/142 anonim ***** válasza:
65%
Barito! Ez komoly? Nőként mondom, szégyen ez a mondat. Ja a másik "kedvenc" lekoptató szöveg, a nálam jobbat érdemelsz... Meg a nincs veled semmi baj, de nem jött az érzés...
2024. máj. 29. 12:25
 124/142 anonim ***** válasza:
90%

Ha nincs meg a kellő mennyiségű vonzalom, akkor mit is mondjon babám?

2024. máj. 29. 14:11
 125/142 anonim ***** válasza:
124-es, jogos, elfogadom, ha nincs vonzalom, rendben. De nem azok után, hogy udvarol, játsza a hős szerelmest, aztán csakúgy egyik reggel gondol egyet és szakít, ez így nem korrekt. Meghazudtolja önmagát, először azt mondja, nagyon szeret, aztán meg ezzel a dumával lelép!
2024. máj. 29. 15:06
 126/142 Barito ***** válasza:
123: :) pontosan megkaptam ezeket is.
2024. máj. 29. 15:22
 127/142 Barito ***** válasza:

124: "Ha nincs meg a kellő mennyiségű vonzalom, akkor mit is mondjon babám?"

őszinteségről, és egyenességről hallottál már?

talán ezt kéne mondania: nem vagy számomra vonzó.

2024. máj. 29. 15:24
 128/142 anonim ***** válasza:
Komolyan annyira beképzeltek vagytok, hogy nem tudjátok elhinni, hogy valaki reálisan látja, hogy ő egy szar, a párja pedig sokkal jobb ember?
2024. máj. 29. 15:24
 129/142 anonim ***** válasza:
60%
"Valaki reálisan látja, hogy ő egy szar, a párja pedig sokkal jobb ember?" Ha rosszabbnak ítélem meg magam a páromnál, én inkább törekednék a fejlődésre, változásra, nem pedig szakítanék. Lehet amiért te rosszabbnak gondolod magad nála, az őt nem is zavarja, különben nem lenne veled.
2024. máj. 29. 15:41
 130/142 anonim ***** válasza:
100%
125-ös vagyok. Nem az a baj, nem vonzódik hozzám, de ezt ne 5 hónap után vágja az arcomba, mikor már egy pár vagyunk. A problémám az, annak előtte meg azt mondja, te vagy a világ leggyönyörűbb nője! Érted már?
2024. máj. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!