Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
 131/142 anonim ***** válasza:
129, és amíg te fejlődgetsz, addig érje be a szarral.
2024. máj. 29. 15:57
 132/142 anonim ***** válasza:
60%
Nem mondta senki, érje be a szarral, mert ha velem van, nem tartt annak, attól függetlenül, hogy én annak gondolom magam. Ezért elhagyni valakit, mert én hozzá képest rosszabbnak vélem magam, hülyeség. Ne forgassatok ki mindig mindent.
2024. máj. 29. 16:48
 133/142 anonim ***** válasza:

132, attól még, hogy nem tart szarnak, nem biztos, hogy igaza van. Lehet kötődési problémái vannak, és ő meg úgy gondolja, ez a szar a maximum, amit érdemel.

Nekem pont az a kiforgatás, hogy biztos hazudik, meg lekoptat, akinek van önismerete, és látja, hogy nem érdemel jót.

De gondolom a többségnek bejön, hogy eslunnyoghatja a selejtességét.

2024. máj. 29. 16:53
 134/142 anonim ***** válasza:

"talán ezt kéne mondania: nem vagy számomra vonzó."

Kimondta, hogy nem jött az érzés. A lehetőséget megadta, de minek erőltesse még tovább, ha nem érzi továbbra sem amit kellene? 🤷‍♀️

5 hónapig próbálkozott, de hiába voltál előtte elmondása szerint a világ" leggyönyörűbb" nője, az sajnos kvára nem volt elég. Nem csak szépnek, vonzónak kell lenni külsőre, hanem ettől jóval több kell. Különben csak 5 hónap lesz belőle és nem 25 év. Sajnálom, hogy így jártál, de nem volt szerelmes beléd. Ezzel viszont nem lehet semmit kezdeni, sem neki, sem neked. Te sem tudsz mindenkibe belezúgni, aki az utadba esik éppen. Azért lett vége, mert nem sikerült mélyebb érzéseket kiváltanod belőle. És erre jött rá, amit közölt is. Inkább értékeld, hogy nem játszotta meg magát még plusz évekig, amikorra már a te idődet is rendesen elpocsékolta volna.

2024. máj. 29. 17:34
 135/142 Barito ***** válasza:
100%

134: "de minek erőltesse még tovább, ha nem érzi továbbra sem amit kellene?"

Igaz!

2024. máj. 29. 17:42
 136/142 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, nem érdemes eröltetni, ezt tudom. Tök mindegy amúgy már régi sztori.
2024. máj. 29. 17:56
 137/142 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 130-nak nem az a baja, nem találták vonzónak, hanem az, 5 hónap kellett erre rájönni? Én max 3 randi után el tudom dönteni, vonzó-e számomra, akivel ismerkedem. Ha nem akkor nem jövök vele össze. Jól értem?
2024. máj. 30. 11:29
 138/142 anonim ***** válasza:
51%
Végre valakinek leesett!
2024. máj. 30. 11:43
 139/142 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, az élet csak rossz emberekkel hozott össze, de azt állapítottam meg, egy férfi sem tett annyit hozzá az életemhez, hogy megérje kapcsolatban lennem. Mindig csak tűrni, megfelelni, alkalmazkodni, megértőnek és elfogadónak lenni, nekem kellett. Szar így élni, de még mindig jobb ez az állapot, mint az idegeskedés, könyörgés, vitatkozás, stb.
2024. máj. 30. 13:46
 140/142 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hozta az élet, úgy látszik senkinek sem voltam/vagyok annyira érdekes, hogy velem akarjon lenni. Rendezetten, káros szenvedélyektől mentesen élek, családcentrikus vagyok és házias, na de ahogy mások is már utaltak erre, az a fránya külső a döntő. Kalandok pedig sosem érdekeltek. Kb. ennyi.
2024. máj. 31. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!