Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?
Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.
De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?
Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.
Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?
132, attól még, hogy nem tart szarnak, nem biztos, hogy igaza van. Lehet kötődési problémái vannak, és ő meg úgy gondolja, ez a szar a maximum, amit érdemel.
Nekem pont az a kiforgatás, hogy biztos hazudik, meg lekoptat, akinek van önismerete, és látja, hogy nem érdemel jót.
De gondolom a többségnek bejön, hogy eslunnyoghatja a selejtességét.
"talán ezt kéne mondania: nem vagy számomra vonzó."
Kimondta, hogy nem jött az érzés. A lehetőséget megadta, de minek erőltesse még tovább, ha nem érzi továbbra sem amit kellene? 🤷♀️
5 hónapig próbálkozott, de hiába voltál előtte elmondása szerint a világ" leggyönyörűbb" nője, az sajnos kvára nem volt elég. Nem csak szépnek, vonzónak kell lenni külsőre, hanem ettől jóval több kell. Különben csak 5 hónap lesz belőle és nem 25 év. Sajnálom, hogy így jártál, de nem volt szerelmes beléd. Ezzel viszont nem lehet semmit kezdeni, sem neki, sem neked. Te sem tudsz mindenkibe belezúgni, aki az utadba esik éppen. Azért lett vége, mert nem sikerült mélyebb érzéseket kiváltanod belőle. És erre jött rá, amit közölt is. Inkább értékeld, hogy nem játszotta meg magát még plusz évekig, amikorra már a te idődet is rendesen elpocsékolta volna.
134: "de minek erőltesse még tovább, ha nem érzi továbbra sem amit kellene?"
Igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!