Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/142 anonim ***** válasza:
100%
Engem soha egy pasi se akart megismerni és komolyan venni, a szándék se volt meg bennük, hogy többet lássanak egy dugásnál vagy hogy csak hülyítsenek. Tök mindegy, mennyi idő után feküdtem le velük, ugyanaz a sztori. Vagy leráz azzal, hogy én túl fiatal/éretlen vagyok hozzá; majd összejön egy ugyanannyi idős csajjal mint én, aki kb egy középiskolás szintjén van. 🤣 A másik az exe után siránkozik (ja természetesen azután az ex után aki hülyére vette és szétcsalta őket, na az ilyen nő a szemükben egy istennőnek számít), olyan elvárásokat támasztanak amiket még ők se ugranak meg, az összes létező klisén, lerázós dumán túl a "jobbat érdemelsz" "nem állok készen komoly kapcsolatra" "kedvellek, aranyos vagy DE... nem érzem amit kellene". Nekem már se türelmem/energiám nincs nemhogy ismerkedni, randizni vagy akár szexelni de még csak beszélni se velük semmilyen szinten. Be is rendezkedtem az örökké tartó egyedüllétre.
2024. máj. 31. 15:26
 142/142 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 141-es! Mintha csak én írtam volna a válaszod! Ezt én is ismerem! Azok a drága exek! Lezáratlan múltú emberrel sosem szabad kapcsolatot kezdeni, ezt tudom. De azt honnan a francból tudjam, hogy még magába nem zárta le! Tisztességtelen velem szemben, hogy rájön, "Oh tényleg még nem állok készen, hogy újra szerelembe essek! Pedig szeretnem kéne, de nem megy, hiába lennél rá méltó!" Megbecsülésre vágyik, megkapja, de kötődni képtelen mindegyik, tisztelet a kivételnek.
2024. máj. 31. 15:44
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!