Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
 101/142 Barito ***** válasza:
6%

Jó, akkor még primitívebben fogalmozok, hátha megérted.

Bejön neked egy pasi. Össze akarsz vele jönni. Azt mondja neked, olyan nő kell neki, aki a kedvenc kajáját olyan ízvilággal rittyenti neki össze, mint anno az anyukája kiskorában. Te (mivel akarod őt) megcsinálod a kaját neki, ő megeszi, és elismeri, hogy totál eltaláltad, tényleg ugyanolyan. DE AZ ELMONDOTT SZAVAI ELLENÉRE nem kellesz neki, mert baxxta közölni a lényeget, hogy vonzónak is kell lennie a csajnak, s te nem vagy az számára.

Így már világos?

Tisztességtelen volt veled a fickó.

2024. máj. 27. 20:42
 102/142 anonim ***** válasza:
97%

De... a csávónak is olyan nő kell, aki bejön neki. Ha nem jön be neki a nő, nem fogja valahol elkészíttetni vele a kis kajácskáját, csak hogy vacsizzon egyet.

Ez a pasinál is alap. Ez nem női dolog, ez mindenkinél így van, mindenkinél alap, hogy ha elkezdi sorolni, milyen társat keres, a nulladik dolog az, hogy tetsszen.

2024. máj. 27. 21:26
 103/142 anonim ***** válasza:
100%

#101! Az a baj, hogy te nem csak a nőkhöz nem értesz ez alapján, hanem en block az emberi kapcsolatokhoz se.

Ha nem tetszem neki, nem fogja ezt mondani, mert nem vagyok potenciális érintett.

Kivéve, ha barátok vagyunk és épp arról beszélgetünk, ki milyen társat szeretne. De ott mindketten tudunk róla, hogy BARÁTOK vagyunk, tehát egymáson kívül. Én meg nem fogom random elkészíteni azt a kaját, csak ha már TUDOM, hogy tetszem neki, tehát lehetek potenciálisan a társa. Ha ennek IS megfelelek, azon túl, hogy tetszem neki.

2024. máj. 27. 22:16
 104/142 Barito ***** válasza:
8%

Elfelejtitek, illetve nem kalkuláljátok bele a "vaksági" tényezőt. Ez mind a férfinál, mind a nőnél előfordul, ha "eszeveszetten" hajt a másikra.

Egyik kolléga pl. még INGYEN albit is biztosított a csajnak, abban a reményben (tényleg... a remény faktor is ott van a vakság mellett) hogy összejön vele a csaj. Persze a csajnak esze ágában sem volt, de mocskos módon kihasználta a szitut, sőt még kölcsön is kért.

Ha bele esel valakibe, és elszállt a józan ítélő képességed, akkor minden tőled telhetőt megteszel, hogy egy pár legyetek. Azt mondja neked, hogy ilyen és ilyen kell neki ELHISZED, mert akarod őt, és azt hiszed, ha teljesíted az általa elmondott feltételeket, akkor egy pár lesztek. Belekapaszkodsz ebbe a HAMIS reménybe (azt ne mondjátok, h veletek soha nem történt ilyen) Hamis remény, mert amiket a másik mondott az hamis! Na ezért tisztességtelen elhallgatni a valódi kritériumot.

Arról nem beszélve, ha a másik még rá is játszik erre.

A szerelem, az erős vágy, de a gyűlölet is, nem vakká tesz, hanem a józan ítélő képességedet kapcsolja ki, addíg amíg tart az érzelem.

2024. máj. 28. 07:17
 105/142 anonim ***** válasza:
100%

Az egész világ tisztességtelen. Te eddig burokban éltél?

Mindig is voltak/vannak/lesznek olyan emberek, akik átvágják a másikat. Ezzel nem tudsz mit csinálni, akkor sem ha mérgedben fejre állsz.

Ezenkívül mindenki olyan elvárásokat támaszt, amilyeneket akar,ebbe sincs beleszólásod. Akkor sem, ha szerinted tisztességtelen.

2024. máj. 28. 07:43
 106/142 Barito ***** válasza:
105: Igen.
2024. máj. 28. 07:46
 107/142 anonim ***** válasza:
51%
Az igazi szeretetben együtt működik a szív érzése az értelem tisztánlátásával. Szerintem lépjünk túl a külsőn. Én sajnos azt tapasztaltam, sokaknak már elég ez a csakúgy jól elvagyunk együtt dolog, közös jövőt, családot már nem nagyon akarnak a férfiak. Vagy ha mégis, még idejében rájövök, nem alkalmas rá az illető, max azt hiszi. De az is lehet, csak velem nem tervez komolyan senki, mivel nem vagyok bombanő, csak átlagos?
2024. máj. 28. 08:11
 108/142 Barito ***** válasza:
Előző, ezek jó kérdések.
2024. máj. 28. 08:45
 109/142 anonim ***** válasza:
93%

#104! Értem, tehát te vagy hülye és mindenki más a hibás. Érdekes, de rajtad kívül itt mindenki érti, hogy működik.

Igen, lehet hogy más is volt már vakon hülye tizenévesen, de tanult belőle és már nem az.

Te is tanulhatnál, hisz te magad fogalmazod meg, hogy ha azt mondják, hogy ilyen pasi kell nekik, az csak akkor érvényes, ha tetszel neki. Semmi hamisság nincs benne. Lehet, hogy valamikor volt, de ma már TUDOD, hisz magad mondod, és millióan megerősítettük.

Dönthetnél úgy is, hogy nem foglalkozol azzal, milyen pasi kell neki, hanem annak jársz utána, hogy eléred-e a 0.szintet, tehát tetszel-e neki.

De nem, te úgy döntöttél, hogy az említett tudást nem veszed figyelembe és minden alkalommal meglepődsz a nyilvánvalón, mert neked az fontosabb, hogy szidhasd a nőket (ok nélkül.)

2024. máj. 28. 09:59
 110/142 anonim ***** válasza:
100%
Kedves férfiak! Az a baj, sokan azt hiszik közületek, csak akkor állunk szóba veletek, ha megfeleltek egy bizonyos feltételrendszernek. Eszerint keresünk/választunk párt. A nem felszínes nők higyjétek el, nem. Egy nap több arra irányuló "Lehet nőm, ha?" kezdetű kérdést is feltesznek itt. Az ilyet kérdezők azt hiszik, velük egyébként semmi probléma nincs, sikertelenségüket egy dologra fogják. Az introvertált arra, hogy nem pörgős, a csóró arra, hogy keveset keres, az alacsony arra, hogy nem elég magas, stb. Láttam én már alacsony fickót nála magasabb nővel boldog kapcsolatban. Meg még sokféle verziót. A lényeg, ha sikerül érzelmeket kiváltanod férfiként egy nőben, nyert ügyed van. Legalábbis nálam.
2024. máj. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!