Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?
Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.
De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?
Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.
Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?
#2 ebben nagyon igazad van. Egy értelmes, lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott, független embert a legtöbb kapcsolat csak kikezd. Nagyon ritka az olyan, amelyik hozzátesz az ember életminőségéhez és nem csak elvesz belőle.
Igaz nekem kalandjaim, szexkapcsolataim szoktak lenni, mert szex nélkül nem bírnék élni, de egyetértek veled.
Nem tudok kikkel hova elmenni, barátok családosak mar, a kollektíva saccra 10 évvel öregebb nálam igy velük se boronálódom össze, akik nem idősebbek azoknak meg az élete olyan mintha öregek lennének.(pl szórakozóhelyre se járnak max kocsmázni mert lerobbant bűnronda munkások, a töltött cigi styllal.(én irodán vagyok(90%-uk nő)
Szóval egyik hogy szoc.kapcsolataim nulla.
Neten nem találok pasikat csak házasok foglaltak igénytelenek vagy szexre mennek vagy randin derül ki hogy nem tetszik, hozzá se tudnék érni sem.
Akikkel korábban sikerult is összejönni, azok beteg féltékeny sérültek akik zaklatnak es monika shows az egész. Azok még mindig azt lesik mikor békülök ki. De menekülök előlük.
Utcán a párszavas beszélgetésekből eddig nem lett semmi(ha hozzám szól egy pasi nem fordulok el, szívesen veszem, mégse lett eddig több ilyenekből)
Mivel inkább van szeretet vagy törődés vagy társhiányom, mint szexhiányom, ezért nekem egy kaland egy pasival inkább toxic es káros lenne, hogy használgat vki ugy hogy semmit nem nyújt. Ezért nem megyek bele ilyenekbe.
Egy jót beszélgetni ha nem tudok valakivel, vagy elmenni valahova szórakozni, vagy lelkileg semmi köze hozzám, és vagy nem is tetszik, és semmiféle kötődés sincs, semmit nem is segít, arra holtbiztos hogy nem is fogok epekedni sem, szexuálisan vágyakozni sem.
Én se vagyok ronda, de eszem ágában sincs elviselni egy ronda púpot a hátamon, ha nem muszáj. És miért lenne muszáj? Szóval, ha van olyan, akivel jobb, mint egyedül, akkor van, ha nincs, nincs. Ritkán van.
Nemsokára szülök. Nem, nem fogom lejjebb adni, pont, hogy feljebb. Már nem elég, hogy nekem tökéletes, a gyerekemnek is annak kell lennie😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!