Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/142 anonim ***** válasza:
20%
Asexuális lettél kérdező?
2024. máj. 25. 10:09
 2/142 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok ronda, de azért vagyok így, mert nyugodtabb az életem jóval. Egy kapcsolat mindig csak elvette az időmet, energiámat, kikezdte az idegeimet. Kevesebb jó volt bennük, mint rossz. Nekem már nem érné meg újra belevágni.
2024. máj. 25. 10:21
 3/142 anonim ***** válasza:
91%

#2 ebben nagyon igazad van. Egy értelmes, lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott, független embert a legtöbb kapcsolat csak kikezd. Nagyon ritka az olyan, amelyik hozzátesz az ember életminőségéhez és nem csak elvesz belőle.

Igaz nekem kalandjaim, szexkapcsolataim szoktak lenni, mert szex nélkül nem bírnék élni, de egyetértek veled.

2024. máj. 25. 10:51
 4/142 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudok kikkel hova elmenni, barátok családosak mar, a kollektíva saccra 10 évvel öregebb nálam igy velük se boronálódom össze, akik nem idősebbek azoknak meg az élete olyan mintha öregek lennének.(pl szórakozóhelyre se járnak max kocsmázni mert lerobbant bűnronda munkások, a töltött cigi styllal.(én irodán vagyok(90%-uk nő)

Szóval egyik hogy szoc.kapcsolataim nulla.

Neten nem találok pasikat csak házasok foglaltak igénytelenek vagy szexre mennek vagy randin derül ki hogy nem tetszik, hozzá se tudnék érni sem.

Akikkel korábban sikerult is összejönni, azok beteg féltékeny sérültek akik zaklatnak es monika shows az egész. Azok még mindig azt lesik mikor békülök ki. De menekülök előlük.

Utcán a párszavas beszélgetésekből eddig nem lett semmi(ha hozzám szól egy pasi nem fordulok el, szívesen veszem, mégse lett eddig több ilyenekből)

Mivel inkább van szeretet vagy törődés vagy társhiányom, mint szexhiányom, ezért nekem egy kaland egy pasival inkább toxic es káros lenne, hogy használgat vki ugy hogy semmit nem nyújt. Ezért nem megyek bele ilyenekbe.

Egy jót beszélgetni ha nem tudok valakivel, vagy elmenni valahova szórakozni, vagy lelkileg semmi köze hozzám, és vagy nem is tetszik, és semmiféle kötődés sincs, semmit nem is segít, arra holtbiztos hogy nem is fogok epekedni sem, szexuálisan vágyakozni sem.

2024. máj. 25. 10:54
 5/142 anonim ***** válasza:
81%

Én se vagyok ronda, de eszem ágában sincs elviselni egy ronda púpot a hátamon, ha nem muszáj. És miért lenne muszáj? Szóval, ha van olyan, akivel jobb, mint egyedül, akkor van, ha nincs, nincs. Ritkán van.

Nemsokára szülök. Nem, nem fogom lejjebb adni, pont, hogy feljebb. Már nem elég, hogy nekem tökéletes, a gyerekemnek is annak kell lennie😝

2024. máj. 25. 11:11
 6/142 anonim ***** válasza:
98%
Idő hiánya. Nagyon sokat dolgozom. Hétfő-péntek napi 10-12 óra (fordítok itthonról és minden sz@rt elvállalok, sok a határidős meló) szombaton alszom, ill van hogy dolgozom pár órát, főzök, mosok, takarítok. Vasárnap szoktam kimozdulni, barátnőzni, de ezek nem ismerkedős programok. Nincs időm ismerkedni és kapcsolatra sem lenne. Őszintén, a feszített tempó miatt nem is érzem, hogy hiányzik.
2024. máj. 25. 11:13
 7/142 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok csúnya nő, csak éppen a palik "ideális nő" képébe nem illek bele külsőleg. Eddig az összes kihasznált/hülyének nézett/dobott/lecserélt másra, aki pedig bejött volna/bejönne nekem külsőleg/belsőleg, annak természetesen nem kellek (nyilván a fent említett ok miatt). Jah, és nem top pasikról van szó. Nem akarnak megismerni, de ha én kezdeményezek akkor annál inkább csak kihasználnak majd dobnak/mással vannak. A szexet is megutáltam már nyilván e csodás tapasztalatok miatt, meg alapból sincs magas libidóm egy jó ideje, szóval anélkül is jól elvagyok. De engem már nem is érdekel hogyha soha nem lesz senkim, legalább magamra és a saját dolgaimra tudok fókuszálni.
2024. máj. 25. 11:23
 8/142 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a társ nagyon! De a sok rossz tapasztalat és csalódás miatt belefáradtam, hogy én szívem-lelkem beleadom a kapcsolatba, nem sajnálok rá időt és energiát sem, és a vége mindig csak fájdalom, nem akarom én ezt már. Még hogy a belső értékek fontosak! Meg a megbecsülés! Sokan ezt mondják, de sajnos nem ezt tapasztalom!
2024. máj. 25. 11:27
 9/142 anonim ***** válasza:
73%
#7 ez nem a külsőd miatt van. A férfiak nagy része alapból egy érzéketlen fsz, minden nővel ezt csinálják. Én már-már bombanő külsejű vagyok (50 kg, kondis, kerek popsi, feszes bőr, hosszú haj, pisze orr meg társai), mégis tudod hányan vannak, akik csak meg akarnak dugni, vagy hány volt már, aki eljátszotta a szerelmest, majd pár hét után megcsalt meg ilyenek? Pár csalódás után én falat húztam magam köré és már csak két dologra tartok pasit: támogasson sugar daddyként, vagy legyen jó pasi és akkor szexre tartom. Így jókat szexelek meg támogatva is vagyok, de nem kell megint átélnem azt, hogy összetörik a szívem, kihasználnak, nem vagyok elég valakinek stb. A pasik nagy része nem érdemel szeretetet, ez az igazság.
2024. máj. 25. 11:40
 10/142 anonim ***** válasza:
86%
#8 Ja, mindig mondják, hogy a belső értékek/személyiség a fontos. Jah, de csak is akkor, ha jó nő vagy! Ha nem vagy számukra jó nő akkor rád se néznek meg szarba se vesznek.
2024. máj. 25. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!