Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régóta szingli nők akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért éltek így?

Figyelt kérdés

Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.

De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?

Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.

Ti hogy élitek meg hogy egyedül vagytok?

2024. máj. 25. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:
75%
#9 Igen, igazad van. És amúgy jól is teszed! Ha ők megtehetik ezt a nőkkel minden lelkiismeret furdalás nélkül, a nők miért ne tehetnék ugyanezt anyagi érdekből? De te legalább jól nézel ki, én is csak támogatás miatt akartam egy pasit találni a sok csalódás után, de még erre se találtam mert nem jöttem be külsőleg nekik,ott is volt aki első találkozó után eltűnt.
2024. máj. 25. 11:57
 12/142 anonim ***** válasza:
78%
A pasik 70%-a csak dugni akar minden felelősség, érzelem és elköteleződés nélkül. A maradék 30% meg már rég elkelt.
2024. máj. 25. 12:02
 13/142 anonim ***** válasza:
30%

60%-dugni akar, 30%-a elkelt, és van az a 10% akik még maradtak, akik monogám párkapcsolatot keresnek, jelen esetben pl én is.

2024. máj. 25. 12:09
 14/142 anonim ***** válasza:
75%

Mert már szó szerint az undor kerülget a témától. Soha egyetlen olyan pasi sem volt, aki igazán értékelt volna, sőt, a legtöbb gusztustalanul bunkó volt. Pedig én sem vagyok csúnya, pl. múltkor kipróbáltam a Badoo-t, ott is jött pl az értesítés, hogy 1800-an lájkoltak egy nap alatt, de élőben sem volt sosem gond a külsőmmel.

Viszont lehetek én akármilyen, mindegy, mit csinálok, végső soron az összes egy ri***cként kezelt...

Szóval igen, én is osztom abszolút ezt a véleményt, hogy nemhogy szeretetet, de szexet sem érdemelnek ezek.

Nyilván ez furcsa érzés még nekem, belegondolni mondjuk a jövőmbe, hogy teljesen egyedül tervezem, de ez csak az ösztönös emberi viselkedés miatt van, józan ésszel pontosan tudom, hogy ez a legjobb, amit tehetek, hogy nem ismerkedem többet.

28n

2024. máj. 25. 12:20
 15/142 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az a jó kérdés, azokból a 10%-ot képviselő férfiakból, akik tényleg azt szeretnék, mint mi, miért nem találnak ránk! Mert én sem vallom, hogy minden férfit egy kalap alá kéne venni, mint ahogy a nők közt is vannak kivetni való viselkedésűek, de az tény, a linkek miatt szívás ez az ismerkedés. Ezer meg ezer átvágós, kihasználós sztorit hallani és tényleg az ember már inkább bezárkózik.
2024. máj. 25. 12:29
 16/142 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja az emberek többsége értékelni, ha végre jó dolga van egy kapcsolatban, mert egy idő után azt mondják, uncsi, ellaposodott, megszokássá vált, szeretlek, de nem vagyok szerelmes, stb. szöveggel lezárják. Arra még én se jöttem rá: Miért is?
2024. máj. 25. 12:50
 17/142 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű: mert az eddigi hozzászólókkal ellentétben én bizony krva ronda vagyok, ez az igazság, nincs mit finomítani. Főleg az arcom, illetve az egész fejem. Most már, néhány hét múlva 33 évesen elég erősen játszik emellé az öregedés is - a hulladék génállomány itt is kiütközik, én nem az a fajta vagyok, aki éveket letagadhat, épp ellenkezőleg.

El lehet képzelni, mi a férfiak reakciója és hozzáállása velem kapcsolatosan, én mit kapok tőlük, ha a szép hozzászólók is ennyi negatív tapasztalatról tudnak beszámolni... Meg azt is, hogy milyen alakok lennének nyitottak rám legalább egy alkalom erejéig. Segítek egy kicsit: olyanok, akik nem csak simán rondák, mint én, hanem ez a legkisebb probléma velük...

Nekem magas a libidóm, és nem elég számomra, hogy sk. összehozok magamnak x orgazmust, illetve a fizikai intimitás egyéb formáira is nagy igényem van, szóval szenvedek, iszonyatosan frusztrált vagyok. Már csak abban tudok bízni, hogy ez a szar korai öregedésem hamarosan minden ilyen igényt lenulláz bennem. Na meg hogy a pajzsmirigyemen talált kis cisztácskákból lesz valami rosszindulatú is... Ugyanis csúfságként az élet nem "csak" férfi-nő kapcsolódási szempontból rémes, ez kb. mindenre kihat.

2024. máj. 25. 12:57
 18/142 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 9-es, lehet egy kérdésem? Nem túl szép nőként én mindig azt hittem, a férfiak örülnek, ha végre számukra vonzó nőre akadnak és igyekszenek megtartani. Mégsem így van? Sejted, hogy mi az ok, hogy eldobnak? Vagy egyszerű a válasz, tényleg csak szex kell nekik, képtelenek elköteleződni, vagy mi? Tényleg ezek után elgondolkodtató, milyennek kell lennie egy nőnek, hogy megfelelhessen a férfiaknak?
2024. máj. 25. 13:09
 19/142 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnyugodtam kapcsolat híján, és eléggé élvezem. Majd ha olyan jön aki mellett ezt folytathatom akkor belemegyek.
2024. máj. 25. 13:15
 20/142 anonim ***** válasza:
30%
Én nem csak dugni akarok,de nem vagyok jóképű,sokat beszéltek mellé
2024. máj. 25. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!