Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szingli nők akiknek kalandjaik sincsenek! Miért
éltek így?
Figyelt kérdés
Én 33 éves férfi vagyok, ronda, nekem fiatalabb koromban se igazán jutott nő és egy idő után megelégeltem a nőknek való udvarlást, egyszerűen idegesített hogy soha nincs eredménye.
De vannak ilyen nők is? Akik tényleg huzamosabb ideig egyedülállóak, akár tudatosan, akár nem?
Az ember azt hinné hogy idővel egyre frusztráltabb lesz ettől az ember, de pont fordítva érzem. Minél több időt töltök el egyedül, annál inkább nyugszom le és elfogadom hogy ez van és kész.
a 109-es be van rúgva. Olyat akar a számba adni amit én soha nem mondtam.
2024. máj. 28. 11:46
112/142 anonim válasza:
Szeretnék kapcsolatot persze, hisz az ember társas lény, de sajnos én már feladtam. Hogy mi az oka? Legutóbb akkorát csalódtam, úgy érzem, lehetetlen küldetés volna már bárkinek is felkeltenie az érdeklődésem, nem tudnék megnyílni és hinni valakinek, teljesen megbízni benne, ez pedig nem jó. A másik, sokszor szélsőségeket érzékelek. Vagy túl kevés vagyok, vagy túl sok. Vagy rám akar telepedni és már 6 hónap után összeköltözne, vagy húzza az időt és nem akar szintet lépni. Vagy konfliktuskerülő és nem beszél őszintén, ha baja van, aztán váratlanul kiborul/felrobban, vagy mindenért megy a hiszti, duzzogás. És még sorolhatnám! Elegem lett!
2024. máj. 29. 08:38
113/142 Barito válasza:
Érthető, kedves előző.
2024. máj. 29. 08:40
114/142 anonim válasza:
#111! Sajnos, nem, mivel terhesen nem iszom😂 De mégis mit nem mondtál? Muti már légyszi.
2024. máj. 29. 09:33
115/142 Barito válasza:
109, 114: "mert neked az fontosabb, hogy szidhasd a nőket (ok nélkül.)"
nem szidtam senkit. se a nőket se a férfiakat. senkit.
PUSZTÁN elítéltem azt a mentalitást, hogy kiemelnek jelentéktelen dolgokat, miközben a fontosat, lényegeset elhallgatják.
eme gondolkodásmódot ítéltem el. nem embereket, nem nemeket, pláne nem konkrét embert. hanem ezt a gondolokodást. (megnyilvánulást)
2024. máj. 29. 09:40
116/142 anonim válasza:
A hozzászólások alapján arra a következtetésre jutottam: Azért nehéz a társkeresés, mert a nők szerint minden a férfiak hibája, a férfiak szerint meg minden a nők hibája. Sokan általánosítanak és ez az ismerkedésre való hajlandóságot is kiöli belőlük.
2024. máj. 29. 09:56
117/142 anonim válasza:
#115! Dehogynem. Hisz leírtad 100x, hogy TUDOD már, hiszen megtapasztaltad milliószor és mi is megerősítettük, hogy az elvárások csak akkor vannak, ha a nőnek tetszik a pasi. Pont.
Ennek ellenére még mindig, mindig alkalommal meglepődsz és hazugsággal vádolod, hogy nem jelentette be előre, hé, Gyula, amit most mondok, az csak akkor érvényes ám, ha tetszik a pasi.
Ha nem várnád el, hogy bejelentse, hisz TUDOD, akkor nem is szidhatnád utána. Na, azt nem bírnád ki.
2024. máj. 29. 11:04
118/142 anonim válasza:
A lényeg: Ha nem vagy valaki számára vonzó, fejre is állhatsz. Lehet, elméletben még passzoltok is, mert van pl. közös hobbitok, hasonló a gondolkodásmódotok, értékrendetek, stb. Hiába jársz a kedvében, hiába kedveli a társaságod, mindez édes kevés, kell a vonzalom is. Mert ha ennyi elég volna, gondolj csak bele, nem lennének ennyien egyedül. Nekem is van ismerősöm, aki szimpatikus, mint ember, tudom, jólelkű, de sosem fordult meg a fejemben, összejönnék vele.
2024. máj. 29. 11:33
119/142 Barito válasza:
Ennyi a lényeg kedves előző!
2024. máj. 29. 11:54
120/142 anonim válasza:
Igen, igazából annyi a lényeg, amit a 118-as írt. Csak ezt nehéz elfogadni nekünk, akik nem vagyunk senki számára vonzók vagy semmiképp sem azok számára, akiknek szeretnénk... Értjük, belátjuk, meg minden, de attól még lélekgyilkos. Akkor is, ha ehhez képest Afrikában éheznek, szomjaznak, nyomorognak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!