Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?
Figyelt kérdés
Valahogy ezt az érvet még sosem hallottam tőlük, a kedvenc érvük hogy biztos meleg az illető, vagy túl nagyok az igényei stb.ápr. 22. 18:04
51/51 anonim válasza:
Én egyedülálló harmincas vagyok. Ha az utcán meglátok egy párt nem irigykedek, hogy "de jó nekik", meg a "helyében lennék". Nekem ezért nincs senkim. A másik, hogy furának, különcnek tartanak. Egyedül élek, nem élek rosszul. Nem a panelproli rétegbe tartozom. Nem albi, saját új lakás, zéró hitel, jó göncökbe járok. Megnéznek, vagy legalábbis látom egyes reakciókon, hogy talán nem vagyok közömbös. Viszont nem nyitok. Nem sok az időm. Nem vagyok időmilliomos. Szombat délután és este amit magamra fordíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!