Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?
32 igen akinek nincs nője az a társadalom szerint értéktelen ember
Ehhez képest azokat meg tisztelik akik boldogtalanok az életükbe de van pár gyerekük ezért ők a jó állampolgárok
#32: "Lehet hogy csak érzékeltetik vele hogy egy lúzer, nem feltétlenül verbálisan, csak úgy viselkednek vele mintha alacsonyabb rendű lenne mert nem tud egy nőt felszedni, van ilyen."
Az effélébe meg bele kell sz*rni. Ha szuperérzékeny vagy ilyesmikre, olvasgasd Eckhart Tolle "Új Föld" c. könyvét. Engem ez tanított meg, teljesen indirekt módon arra, hogyan NE vegyek magamra semmit, és hogyan NE legyek triggerelhető. Ajánlom minden olywn ember figyelmébe, aki hajlamos (sokszor akár ok nélkül is) néha azt képzelni, hogy minden szem rá szegeződik, vagy hogy titokban mindenki rajta röhög. Garantàlt gyógyír.
32, de ha csak érzékeltetik, nem mondják ki, hogy EZÉRT, akkor lehet bármiért.
Azt simán elhiszem, hogy az emberek bántják vagy lenézik egymást akármi miatt. De ha nem mondják, mi miatt, akkor te költöd hozzá, hogy a szingliséged miatt, mert az az érzékeny pontod.
Mikor kövér voltam, mindig azt hittem, ha akárki akárhol felnevet, rajtam nevet meg a hájamon. Mert az volt a gyenge pontom. Én voltam az, aki folyamat a súlyommal foglalkozott, ezért azt hittem, mások is ezt teszik. Ugyanez van a barátnő hiánnyal. Neked hatalmas probléma. Mást nem nagyon érdekel.
Hiába próbálják itt sokan bizonygatni hogy felnőtt emberek nem fognak egy 30 feletti egyedülálló férfit kérdezgetni hogy miért nincs senkije, mert fognak.
Utolsó hosszú kapcsolatom 30 évesen ért véget és úgy döntöttem egy ideig nem is szeretnék semmi komolyat.
Pár év után először a szüleimtől kaptam meg hogy egyedül fogok megöregedni és ennek nem lesz jó vége, család nélkül boldogtalan leszek stb, utána a nővérem is kifejtette majd a közeli rokonok is célozgattak rá, majd idővel majdnem minden közeli barátom kérdezgetett majd távoli rokonok is bekérdeztek és kb mindenki aki kicsit jobban ismer.
Munkahelyen pedig alapból feltételezték páran hogy van családom. Így 40 fele már megszoktam ezeket a "nem akarsz családot?", "neked most nincs senkid?" stb kérdéseket. Már nem érdekel, leszerelem őket egy nem-el.
Azt nem tudják hogy a korban hozzám illő nők nagyrésze házas, kapcsolatban van vagy egydül neveli a gyerekét, tehát szingli gyermektelen nő alig van így kb tűt kell keresnem a szénakazalban és ha sikerül is ilyen nőt megismernem általában hamar ki szokott derülni hogy annyira mégsem szingli vagy egyéb tényleg súlyos gondok vannak vele.
"Pár év után először a szüleimtől kaptam meg hogy egyedül fogok megöregedni és ennek nem lesz jó vége, család nélkül boldogtalan leszek stb, utána a nővérem is kifejtette majd a közeli rokonok is célozgattak rá, majd idővel majdnem minden közeli barátom kérdezgetett majd távoli rokonok is bekérdeztek és kb mindenki aki kicsit jobban ismer."
Te konfliktuskerülő típus vagy amúgy? Mert én - "nő létemre" - a legkevésbé sem. Ha látom, hogy az illető reménytelenül hülye, gáz vagy mérgező (mint a jelek szerint az általad leírt emberi környezet úgy általában véve), akkor keményen beleállok. Ez az egyik kulcsa annak, hogy engem nem cs*sztet ilyesmivel senki.
#38: "nem akarsz családot?", "neked most nincs senkid?"
Erre a helyes reakció az, hogy "közöd?". Méghozzá enyhén fenyegető hangsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!