Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es korosztályban, aki független (egyedülálló, elvált) az milyen párkapcsolatot keres elsősorban (már ha keres egyáltalán)?
Nem túl nehéz az alkalmazkodás ilyen korban? A korábbi párkapcsolatok rossz tapasztalatai mennyire meghatározóak?
Nemet is írjatok légyszi, mert szerintem más lehet férfiaknál és nőknél.
A nők általában egy hülyét keresnek, akit lehet pénzzel húzni a gyerekek "érdekében".
Meg egy b.aszógépet.
Nekem ez a tapasztalatom:)
Rövid, egyszerű válasz: működőt! :)
44/F
Embere válogatja.
Én nőként mondom, hogy sosem kezdenék elválttal, isten óvjon tőlük.
A többségük azt keresi, amit mindig is keresett, csak éppen elcseszte.
A maradék pedig le akar húzni.
2: És mitől működik? :)
3: Nem lehet, hogy tanult a hibákból?
Biztos, hogy tanult a hibákból.
De ettől függetlenül én nem kezdek olyan emberrel kapcsolatot, aki egy ilyen fontos döntést elrontott.
Mégis mit várhatok tőle, ha már ezt sem sikerült?? Bocs, de nem. Én hajadon vagyok, akkor ő is legyen nőtlen. Az özvegység más, még mielőtt feljön témába. Vele sem szívesen kezdenék, de ott eszem ágában nem lenne hibáztatni.
# 5: Hány éves vagy?
Azért az egyedülállóknak is vannak "hátrányai", nem is kevés...
Persze, de ott magának az embernek vannak hátrányai. Szóval ez egy elváltnál ugyanúgy megvan. Plusz még a válás, áhh.
24 vagyok,.
Az más... :) 24 évesen még én is így gondoltam! :)
Nem véletlenül kérdeztem a 30-as, 40-es korosztályt...
Én pedig azért válaszoltam, mert csak 30 felettiekkel kezdek és kezdtem is :)
A párom 35 múlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!