Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es korosztályban, aki független (egyedülálló, elvált) az milyen párkapcsolatot keres elsősorban (már ha keres egyáltalán)?
Nem túl nehéz az alkalmazkodás ilyen korban? A korábbi párkapcsolatok rossz tapasztalatai mennyire meghatározóak?
Nemet is írjatok légyszi, mert szerintem más lehet férfiaknál és nőknél.
Jah, nem úgy értem, hogy sosem volt még senkivel, vagy nem költözött össze valakivel. Az nem zavar, ha több nője volt, sőt még örülök is neki.
Engem maga a válás taszít.
Hát, kívánom, hogy ne kerülj soha olyan helyzetbe, hogy reggelente úgy kelljen ébredned, hogy egy vadidegennel élsz, mert teljesen megváltozott....
Mert akkor lehet, hogy nagyon értékelnéd a válást...
Nem, ettől én nem félek.
Szerencsére nagyon jó emberismeretem van és marha nehezen leszek szerelmes, nagyon utálnak, amiért ennyire válogatok :D
Meg nagyon jó példa van előttem. Soha nem volt válás a családomban.
Nagyon remélem hogy soha nem is kerülök ilyen helyzetbe.
Ahh dehogy :))
Az én párom sem kelt el :)) 34 volt, mikor összejöttünk, most 1 éve vagyunk együtt.
Ő sosem szeretett annyira senkit, hogy elvegye és igaza is volt, de barátnői voltak.
Akkor lenne gáz, ha én lennék neki az első. Na akkor szóba sem jöhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!