Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-40 közötti egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-40 közötti egyedülálló nők, ti milyen esélyt láttok arra, hogy lesz valamikor párotok hosszú távra? Akartok egyáltalán?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy még nem vagyok 35 "csak" 32, azért leírom a véleményemet. Szeretnék párt, de nem akármilyet. Nincsenek őrült nagy elvárásaim, de úgy érzem, hogy a saját korosztályomból kb. soha nem fogok találni senkit. Egyszerűen katasztrófa ennek a korosztálynak a nagy része. Talán az idősebbek között lehetne találni megfelelőt- de velük a nagy korkülönbség okozhat problémát.
2012. nov. 29. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván nem könnyű az ismerkedés, de miért ne lehetne? Én bizakodó vagyok. :)
2012. nov. 30. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok a célcsoportod 41 éves, házas nőként :-) de leírom a tapasztalataimat.

Az egyedülálló nők, akiket ebben a korosztályban ismerek, nagyon eltérőek. Nem a vagyonukra, külsejükre, eszükre nézve, hanem abban, hogy az elmúlt 20 évben voltak-e kapcsolataik.

- van az a típus, aki vagy elvált, vagy hosszabb kapcsolatból lépett ki, és feltűnnek ugyan az életében pasik, hosszabb-rövidebb időre összejön ezzel-azzal, de nem találja az igazit.

Igen, neki van esélye, fog párt találni, még akkor is, ha még néhány évet egyedül, vagy sikertelen próbálkozásokkal tölt.

- és van az a típus, aki egy kezén meg tudja számolni, hogy az elmúlt 15-20 évben hány férfi látta meg benne a nőt. A kínzó magány ellenére sem képes drasztikusan változni, csak ül és várja a sült galambot. Dolgozik, van hobbija, barátai és telnek az évek, egyik a másik után... Na, ő az, aki egyedül fogja leélni még azt a 20-30 évet, ami hátra van.

2012. dec. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!