Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinos csaj,35, szexi, fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Mert nem jönnek oda hozzám? Lehet mégse vagyok szép? Vagy most mi van? Pedig megnéznek. Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?
2011. dec. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
79%

nem mennek oda, én is itt meditálok hogy holnap odaülök egy csajhoz a menzán akit rég kinéztem:P Már szöveget kidolgoztam stb. nagyjából. Nem olyan egyszerű az a férfiak/fiúk nagyrészéről...

Egyik unokatesóm neten szenved, hogy hátha visszaír vki de neki még ott se mondanak semmit, közeledik a 30hoz és az első csókról álmodozik még...

Én magasabb szinten vagyok nála gondolkodásilag, nem lesz gáz bnő ügyben. Csak egy lány kell. De nem mernek sokan kezdeményezni, törődj bele!

f18

2011. dec. 4. 17:09
 2/74 anonim ***** válasza:

"Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?"

Meglehet. Bár ebben a kérdésben egy kép sokat segítene :)

2011. dec. 4. 17:09
 3/74 A kérdező kommentje:

Neeem :) , tényleg csinos vagyok, pláne a koromhoz képest. De aztán lehet mégse :). És ezért nincs pasim. csak annyi a béna is..., ök ugyse kellenének, alig van, aki tetszene.

Elsö válaszadónak: ne dolgozz ki tervet, csak ülj le mellé,egyél ott a közelében, és ha spontán bármi eszedbe jut, mondd neki, Vagy ne vigyél szalvétát és kérj töle, ha van neki több :), az övét azért ne vedd el :).

A csajok nem szeretik a betanult szöveget, megérezzük :). És eröltetett. Laza legyél, önmagad, mondhatsz bármit, akár hirekröl is beszélhetsz, fontos, hogy ne legyen eröltetett. És ne légy bátortalan. HA egy pasi mer ismerkedni, laza, nem görcsöl,már van egy sármja, ami tetszik a csajoknak. A legjobb csajoknak!! Mert a jó csajokhoz senki se közelit :(, csak idióták, meg olyanok, akiknek csak a külcsin kell, szóval kihasználni. Ezt isw megérezzük.

2011. dec. 4. 17:17
 4/74 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátban. Engem egy ideje foglalkoztat, hogy milyenek lehetnek az idősebb nők, úgy 30 körül. Nem úgy értem, hogy az ágyban, hanem hogy néznek ki, milyen a személyisége, miket szeret csinálni.
2011. dec. 4. 17:18
 5/74 A kérdező kommentje:

Nem küldök :), márcsak azért sem, mert nem ismerkedni szeretnék, csak egy kérdést tettem fel, hogy léteznek -e egyedülálló pasik, akik jóképüek, az én korosztályomban. Felölem lehet karrierista is, aki alig ér rá,. mert én is ilyen vagyok. Csak tudni akarom, hogy igaz-e az a statisztika, hogy sok az egyedülálló. Mert elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy lassan meg kéne állapodnom :).

Ja, és sokmindent szeretnek csinálni az idösebb csajok :). Röhögni, viccelödni, sétálni, nyaralni, túrázni, bulizni, csak úgy ellenni, stb...szóval mindent, amit a fiatalabbak, csak kicsit "okosabbak, tapasztaltabbak" vagyunk :), azaz nem naivak, mert már több mindent megéltünk. És külsöre aki csinos, és tényleg csnos, annak a teste is olyan, mint a fiataloké, hacsak nem jobb, mert sportolunk :). Smink nem ku.rvás..., és a ruhák sem, hanem izlésesek :). Remélem segitettem kicsit megismertetni az idösebb csajokat :). De én amugy az idösebb pasikra bukom, fiatalabbra sosem. :)

2011. dec. 4. 17:26
 6/74 anonim ***** válasza:

ezt a "kidolgoztam a szöveget" ez olyan, hogy nagyjából mit fogok mondani az elején, arra értettem:P Később meg terelődik a téma és akkor improvizálás van. 15 éves beszéltem először lánnyal szal nem volt könnyű feljönni egy alap "alfasági" szintre. Kisebb sikerek voltak már de bnő az még csak álom:D

Neked is full-tökös fazon kell, remélem olyan leszek én is egyszer^^ Hit kérdése.

első tinihusi

2011. dec. 4. 17:29
 7/74 anonim ***** válasza:
egyébként az olyan csajszi aki csak nekem tetszik nagyon, szal ez is előny lehet hogy a kis elveszett csajszik jönnek be:D
2011. dec. 4. 17:30
 8/74 anonim ***** válasza:
A megoldás receptje valahol a nagy pszichedelikus utazás közben elveszteni egy kicsit a mérhetetlen ego-ból. Aztán majd jönnek a férfiak is.
2011. dec. 4. 17:30
 9/74 A kérdező kommentje:

Igen, olyan leszel! :) Ez biztos! Még nagyon fiatal vagy, szerintem inkább a tanulásra és a sportra összpontosits, ez most a legfontosabb az életedben. Tanulj, hogy ha érett pasivá válsz, legyen jó egzisztenciád, amre felnéznek a nök, az igazi nök!! És sportolj, hogy jó tested legyen, férfias légy, és izgató! Onnantól már a csajok fognak rád akadni..., te meg szelektálhastz, söt, olyan lánynak udvarolhatsz, aki neked teszik, mindet megszerezheted.

Ezért vannak jobb helyzetben a jó pasik...., mint a jó nök...Egy pasi dönt. Ö udvarol, ö dönti el ki kell neki, és aki mer az nyer. Egy jó nö csak úgy van, én tuti nem udvarlok, nem mászok rá senkire, ha nem jön oda vagy nem mer odajönni hozzám, felejtös.

2011. dec. 4. 17:35
 10/74 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ.

Azért merültek fel bennem az idősebb nőkre vonatkozó kérdések, mert belegondoltam, hogyha lenne egy bnőm, akkor egy idő után ő is 35 éves lenne majd és kíváncsi lennék rá, hogy milyen nő válik belőle. Tudom, hogy ezt nem lehet így általánosítva megállapítani, de akkor is, úgy nagyjából.

Meg a sulimban van egy nagyon okos és csinos tanárnéni. 10 évvel idősebb nálam. Kb nem is tudja, hogy létezem, én is alig látom, de nekem nagyon bejön. Tom, meredek :D

Ennek örülök, hogy az idősebb nők se olyan unalmasak. Én elég sok minden ki akarok próbálni még és nem szeretnék egy olyan lány mellett kikötni, aki folyton visszafog és korlátoz. Pl ha kijelentené, hogy márpedig én nem mehetek repülősuliba vagy nem rallyzhatok vagy ilyesmi. Az elég rosszul esne

2011. dec. 4. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!