Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinos csaj,35, szexi, fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Mert nem jönnek oda hozzám? Lehet mégse vagyok szép? Vagy most mi van? Pedig megnéznek. Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?
2011. dec. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
Az egomból?? :) Hát nem könnyü... :), mert vannak jogos és sima elvárásaim is :). Ha alábbadnám, nem önmagam lennék...:).
2011. dec. 4. 17:37
 12/74 anonim válasza:
Én 23 vagyok, szingli, mindigis az voltam, pedig lány ismerőseim szerint helyes vagyok. Na bumm. Nem nagy dolog.
2011. dec. 4. 17:41
 13/74 anonim ***** válasza:
41%

Persze, Ti megéreztek mindent. :)

Itt a válasz a kérdésedre: "És ezért nincs pasim. csak annyi a béna is..., ök ugyse kellenének, alig van, aki tetszene. "

Úgy hívják az ilyen nőket, hogy válogatósak. Így még sokáig szingli maradsz. Lejjebb kell adni az elvárásokból és rögtön lesz pasi.

Nem bántásból mondom, szerintem megfontolandó a tanácsom. :) Hajrá!

2011. dec. 4. 17:43
 14/74 A kérdező kommentje:

Hogy mivé válik, ez egy fiatal lány esetében relativ...sokminden változik. 30 felett már nem annyira. Addigra kialakul a személyiség, az elvárások, szinte az életcél is. Viszont ez is tapasztalatfüggö. Van sok olyan 30-as, akinek 1 vagy 2 kapcsolata volt, igy nem sikerült sok tapasztalatra szert tennie, igy bizonyos dolgokban még nem elég nyitott, mint irtad a korlátozás.

Szerntem fiatalon flörtök kellenek, de az egzsztencia és a külsö megteremtése a legfontosabb, igy elégedett emberként élhet tovább, tele önbizalommal. Az más kérdés, hogy szinte tökéletesen összejön-e valaki :), ha szinte csak te vagy az :). Bár pasiknak szerintem igen, mert mint irtam, ök irányitják a kapcsolatokat, ök is inditják el.

Én mindig adtam magamra, gy jol nézek ki még mindig, és továbbra is ezt teszem. Fatalaon csak az egzisztenciám érdekelt, igy magabiztosabb vagyok sok nönél, akiknek elkél a segitség... , de ez taszitó is sok pasi számára, vagy nem érzik magukat elég menönek mellettem, de én se állok le akárkivel, szóval egy bizonyos szint felett legyen a pasi. Külsöleg is, és egzisztenciálisan is. Ha már én is ilyen vagyok, csak minmum egy ilyennel jönnék ki :). És ezmellett még legyen meg az összhang. Szóval nem egyszerü. Lehet beregisztrálok én is társkeresöre és lesz vagy 100 randim, talán kihalászok onnan valami jot :)

2011. dec. 4. 17:47
 15/74 anonim ***** válasza:

Olyan avgy mint én,válogatós vagy.Helyes legyél csak ilyen.

Nekem például tetszenél,most is idősebb bnőm van 38 éves max 23-nak néz ki,vékony,csinos sportol,pilates oktató,hosszú dús haj,imád szexelni.Pont olyan nő,akire szükségem van,én se adom lejjebb soha nem is adnám,mert van már egzisztenciám is,ha még nem is olyan sok,de alakul és egyre jobban alakul a karrierem,plusz a pénz is egyrte jobban jön.Sokat tanulok,képzem magam trémingekkel,rengeteget edzek:testépités,most akarok elkezdeni salsazni.

Igazad van kérdező tuti feleségül vennélek :)

Legyél ilyen,kihaltak már a nőies csajok,hiányzik a pics@s viselkedés,a ribancosság,a kirívóság.Szürke kisegerek,tisztelet a kivételeknek,annak a 10%-nak.

Az meg pláne oké,ha szeretsz edzeni,annyira sok a dagadt nő,hogy fújjjjjjjjjjj.

Csak igy tovább.

24F

2011. dec. 4. 17:48
 16/74 anonim ***** válasza:

És külsöre aki csinos, és tényleg csnos, annak a teste is olyan, mint a fiataloké, hacsak nem jobb, mert sportolunk :). Smink nem ku.rvás..., és a ruhák sem, hanem izlésesek :).

Ha annyira tapasztalt és okos lennél nem általánosítanál. A mai fiatalok többsége igenis sportol, és a huszonéves korosztály ruhája már nem k.rvás(nekem pl tizenévesen sem volt az). Nagyon lenézed őket, vagy csak savanyú a szőlő?

2011. dec. 4. 17:48
 17/74 A kérdező kommentje:
Sajnos nem adhatok lejjebb. Képtelen lennék olyannal együtt lenni, aki nem tetszik, vagy nem fog meg, vagy nem értékelem, vagy egyszerüen nem passzol. Csak azéert, hogy ne legyek egyedül, ez nem lenne megoldás. Rossz már egyedül, de az is nagyon rossz és idegesitö lenne, ha nem tetszene a pasim. Akkor tényleg inkább egyedül, mert nagyon nyomasztana leállni egy nem megfelelövel. Inkább szomorkodok egyedül, vagy mint irtam beregizek társkeresöre.
2011. dec. 4. 17:51
 18/74 anonim ***** válasza:
Hú, sztem nagyon vonzó egy nőben amikor művelt meg látszik rajta hogy sikeres. Ezt függetlenül az anyagiaktól értem. A művészlányokat hoznám fel példaként, akik nem keresnek sokat, mégis különlegesek és olyat tudnak, amit más nem. És látszik rajtuk, hogy nagyon sokat dolgoztak. Az egzisztencia meg jó ha van, de sztem lényegtelen. Vagy az kéne legyen. Én azért szeretném egyenrangú félként kezelni majd életem értelmét, szal nem bánnám, hogyha neki is lenne munkája és intelligens, erős nő lenne, akire felnézhetek és tisztelhetem nőként. Persze ez tőlem is elvárható, tehát gondolom meg kéne tennem mindent, hogy én is ilyen legyek. Efelé igyekszem most
2011. dec. 4. 17:51
 19/74 A kérdező kommentje:
nem savanyu a szölö, le se nézek senkit, csak tény. sok fura öltözködésü fiatalt látok, akiknek még nem alakult ki az izlésük, stilusuk.
2011. dec. 4. 17:55
 20/74 anonim ***** válasza:
80%

Amíg a párkeresésénél unos-untalan felhozod az anyagiakat meg az egzisztenciát, míg a szerelemről szót sem ejtettél nő létedre, addig ne is csodálkozz a helyzeteden. Így látatlanban is egy egoista számító nő benyomását kelted. A jó test és a nőiesség pedig két külön fogalom. Lehet egy kevésbé tökéletes valaki sokkal nőiesebb nálad.

34 ffi

2011. dec. 4. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!