Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinos csaj,35, szexi, fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Mert nem jönnek oda hozzám? Lehet mégse vagyok szép? Vagy most mi van? Pedig megnéznek. Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?
2011. dec. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

lehet rossz tapasztalat...nem tudom. de sok olyan apcsolatot látok, ami számomra szóba sem jöhetne. és ezen semmilyen pszichológus nem tudna segiteni. ilyen a meglátásom és kész.

szivesen ismerkedem, jofej vagyok és kedves, de vannak bizonyos dolgok, amiböl nem engedek, vagy ami nem tetszik, vagy vágynék valamire, de képtelenség a kapcsolatomban.

nehéz dió. amugy még fiatal vagy, máshogy látod..., egy kapcsolatban vagy megalkuszol, vagy veszekszel, és boldogtalan megcsalóvá, felszarvazottá válsz. szerintem a tényleg jo kapcsolatok hosszú távon ritkák. miért is van fiatalon annyi flörtünk?? akkor még bizunk, hiszünk, kidobjuk hamar, aki nem felel meg. majd sokaknak ketyeg és kapcsolatot akarnak.csak már megalkusznak. de boldogok nem lesznek soha.ja, majd elválnak... 40 évesen, vagy mégésöbb.na, én ezt nem teszem. én inkább várok, mással törödöm. és soha de soha nem alkuszom meg. ami nekem nem jo, azt nem teszem a kapcsolatomban. amugy én se rólad álmodom :). meg biztos nem tartanála el, ha tanulni vágynál 40 évesen. most tanulj. ne késöbb más pénzén :). aztán majd vagy nem tudsz elhelyezkedni és potya évek voltak vagy menö diplomás lesz belöled, és már lenézed a sima egyszerü asszonyodat , lebutázod, jo egzisztenciát teremtesz, és már ciki lesz a sütit sütögetö, egyre hizó asszony, menö üzletasszonyt akarsz, aki wellnessezik.

hidd el, ismerös a képlet. látom a férjeet, vágósulyban levö asszonykájuk és is csokisképü gyerekeik mellöl hogy bámulnak :). majd ahogy egyedül vannak, köszöngetnek, kedveskednek :). hidd el, ez az élet... :)

elöbb teremts egzisztenciát, igényes külsöt, ismerd meg magad, mire vágysz, próbálj ki több mindent, majd keresd az álmod... ha mások is igy tennének, boldogabbak lennének és nem lenne ennyi válás. több, mint 65 százalék!! szerinted miért??? én nem válni készülök, hanem elörelátoan akarok magamhoz illöt .

2011. dec. 4. 22:37
 62/74 anonim ***** válasza:

Ismét 24f vok.

Helyes hozzáállás.

Igen néhány pasi elvesz egy not,aki lassan vagosulyban lesz, persze ,,ha szeretsz fogadj el igy is".Titokban meg rád meg például az én csajomra verik a farkukat,mert kellene a csinos,fullos,igényes fitneszes punci.De inkább mondva csinált kifogásokkal illetik,úgymond becsapják magukat,hogy önigazolást keresve:hogy ez rib@nc,meg k_rva,meg biztos hülye,közben meg róluk ábrándoznak és megtartják az asszonyt,akitől undorodnak mert egy elhízott valaki.ű,és keresnek egy ilyen szeretőt maguknak aki ott van a toppon.

A házasságok 70%-a válással végződik,vajon miért?

24F

2011. dec. 5. 00:30
 63/74 anonim ***** válasza:

24F

ne verd már magad arra, hogy neked milyen csajod van, mert az nem a te érdemed.

Kár, hogy nem ismeritek egymást kérdezővel, mert sztem pont összeillenétek. Egyiktek se ismeri a normális fogalmát, csak szélsőségekben tudtok gondolkodni, neki ha valaki nem kőgazdag akkor hajléktalan lesz belőle öregkorára, neked ha valaki nem fullos kiscsajszi akkor levágni való zsírdisznó, és majd úgyis válás lesz a vége.

Hogy milyen világban éltek, az előttem rejtély.

Létezik ám a normális nő fogalma, 21/F nagyon helyesen erre vágyik, és igenis, egy nő legyen éppen úgy háttere a férfinak, mint fordítva. Ettől működik egy párkapcsolat.

Mindegy, van egy olyan érzésem, hogy úgysem érti egyiktek sem, hogy miről beszélek, de ez már hadd ne az én saram legyen. :)

35/N

2011. dec. 5. 05:54
 64/74 anonim ***** válasza:
59%

Tény hogy rengetegen kötnek túl sok kompromisszumot a kapcsolatoknál, de ez az egyén hibája.

Magam sem vagyok nagy gyerekrajongó,de azért elmegyek az árvaházba jótékonykodni legalább így decemberben. Ami nekem a kérdezőből hiányzik az legalább egy kis mennyiségben fellelhető melegszívűség. Én hajítottam már el rossz helyen kikötött éles kézigránátot, fotóztam már 3000 méteren a nyitott rámpáról kiugró ejtőernyősöket, egy szóval nem vagyok ijedős, de igenis igénylem a gyengéd érintéseket amit egy igazi nő adhat.

34 ffi

2011. dec. 5. 08:35
 65/74 anonim ***** válasza:

Ácsi nem verem magam,csak tényeket állítok.

Általánosságban beszélek,hogy mennyire ellaposodnak a kapcsolatok,nem foglalkoznak egymás igényeivel,erre írtam sok nő nem mind tisztelet a kivételnek,akinek nem inge nem veszi magára,de tény,hogy elhíznak.Érthető,hogy kérdező pénzes pasira vágyik ezzel nincs is baj,mert az alfahím érzést kelti,az állatvilágban is kidugja meg a nőstényeket,aki a legerősebb,aki a legtöbb élelmet szerzi.

Ugyanez nálunk is,csak nálunk a lényeg:karrier,vezető egyéniség,pénz,erős izmos test.

Ezért se értem miér kell a nőket lek_rvázni,teljesen érthető a mai világban ez a dolog.

Senkit nem akartam megbántani távol áll tőlem,csak amit látok ismiknél meg az embereknél,sokat foglalkozok pszichológiával meg életfilozófiával,agykontrollal ismerem az emberek reakcióit.

Szerintem inkább azzal van baj,ha valaki álszenteskedik és elnyomja amit gondol,legyetek őszinték,a legtöbben teljesen másképp élnek,mint ahogy szeretnének,vagy teljesen mást gondolnak egy dologról,mint ahogy cselekednek.Igazából félnek kinyilvánítani a véleményüket,mert minden embernek fontos a másik véleménye,mindenképpen leakarják nyűgözni a másikat.

Nekem tetszik ha egy ember kerec perec megmondja:,,igen imádok dugni,nekem pénzes pasi kell",mert őszinte.

24F

2011. dec. 5. 09:25
 66/74 A kérdező kommentje:

24f jó frej és jól látja a dolgokat.

a 35N meg megeseredett és utálja az olyan embereket, aki jobban néz i vagy jobban áll az átlagnál anyagilag. Szerintem el kéne mindeni döntését, izlését fogadni és tiszteletben tartani.

34 Ffi meg kezd szimpatikus lenni a bombákon ugrálásával,hösiességével meg hogy nem gyerekrajongó :). Árvaházba én nem járok, inkább állatmenhelyen segitkeznék, jobban szeretem a kutyákat. És melegszivü is vagyok, csa nem akarok egy pasit abajgatni :), inkább ö tegye ezt velem, ö szeretgessen, de kedves vagyok.

2011. dec. 5. 21:39
 67/74 A kérdező kommentje:
beragadt a K-m :). szóval megkeseredett akart lenni, aki utálja azt aKi jobban néz Ki nála.
2011. dec. 5. 22:02
 68/74 anonim ***** válasza:

"35N meg megeseredett és utálja az olyan embereket, aki jobban néz i vagy jobban áll az átlagnál anyagilag."

Arany drága bogaram, élvezd ki nyugodtan a helyzetet, gondolom, óvoda óta nem mondhattad ki jóízűen azt, hogy: bebebeeeee! :D És a te apukád/anyukád/bátyád biztos sokkal erősebb az enyémnél, ugye?

:)

35/N

2011. dec. 6. 10:01
 69/74 A kérdező kommentje:
Nem 35N. Ebben te leled örömöd, hogy másokat lehurrogsz, mert ellenkeznek a nézeteitek.
2011. dec. 6. 16:15
 70/74 anonim válasza:
Vannak jó pasik, csak lejjebb kell adni az igényekböl
2012. szept. 20. 06:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!