Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?
persze, hogy meghodithat. csak szerintem az olyan nö lenne izgalamas, ha a nö nem bukna a fiatalokra, te viszont mégis meg tudnád a határozottságoddal hoditani, annak ellenére, hogy még korodbol adódóan nem rendelkezel hasonló egzisztenciával,mint ö. na az az izgi, ha valaki igy tud meghoditani egy nöt. :)
sok szánalmas nö csak a fiatal pasikat szereti, szerintem ez szánalmas, na öket használják ki és öregnek tartják. én korombeli pasikra bukok, de ki tudja mit hoz a jövö, lehet pont fiatalabb fog meg...
huuuu, ez izgi!! egyenruha!!! magas pasi!!! wow!!!
én se vagyok 35, csak 32 :). most már te is izgalmas vagy :), söt, korombeli, és ha nem csak a szerelemben hiszel, hanem te is szeretsz parkba járni, akkor visszavonom az elözö vádakat :).
csináljam úgy majd a leendő bnőmmel mintha már lettem volna vkivel? Jah tudom, ismerem az egész agykontroll pszichológiát, jópár ilyen jellegű könyvet elolvastam, ezeknek hála hogy kijöttem a depreszióból és teszek róla hogy jól alakuljon a sorsom:P Fejlesztem a szeméályiségem, alakítgatom a tudatalattimat.
Am kösz a csokiötletet, majd ha esetleg az érettségik után kanos lennék, viszek neki azt is:D Addig nem megyek el, mert lehet kihatna az eredményeimre:D
F18
persze, légy kedves a prostival :), nehogy csak ugy gyorsan lerendezzen, és kivágjon, legyen veled jofej :). egy csokit megér :). legyen egy piros pöttyös :), elég az, lényeg a szándék:). amugy tényleg inkább a tanulás, szex ráér, és a végén még meg is unod...:)
amugy a magabiztosság a lényeg. ha azon görcsölsz, hogy szüz vagy, vagy tapasztalatlan, akkor sose leszel jo az ágyban. légy ösztönös, senki nem vágja le, hogy mi a helyzet. az ember ugyis érzi mit kell tennie, ha oda kerül a sor. szerintem legalábbis igy van.
ja, és 34 ffi, tetszik ez a " meghalni érte" dolog :), ez olyan férfias. most már ez is elvárás, köszi a tippet.
tetszenek a katonák, kommandósok, tüzoltók, rendörök, pláne ha magasabb beosztásban vannak :), mert szebb az egyenruhájuk :), meg a zsoldjuk is :). én meg itthon lakkoznám a körmömet, mig haza nem ér...:)
Nem fejtenétek ki kicsit bővebben, hogyan lehetne meghódítani egy 30 éves nőt 20 éves srácként? Úgy, hogy tanárnő, sokkal okosabb mint én és valszeg mindene megvan. Az egész suli rá "csorgathatja a nyálát"
Nagyon érdekelnek a vélemények és tanácsok
Séta vagy túrázás az jöhet. Azért csak nem tudsz kivetkőzni önmagadból. Persze ez idő és elszántság kérdése.
34 ffi
Én is 35/N vagyok, és én sem adom alább az igényeimet, DE nekem nem egzisztenciálisan vannak igényeim, nem az kell, hogy iszonyúgazdag, iszonyúdeltás, villogó fogsorú divatmajom legyen, hanem legyen Férfi.
Ebben az élemedett :) korban már változnak a preferenciák, legalábbis a normálisabb nőknél. Igen, legyen férfi, hogy nőnek érezhessem magam mellette, adjon támaszt, védjen meg, legyen érzelmileg a hátterem, legyen saját stílusa, kiforrott személyisége, legyen udvarias, őszinte és független, tervezzen velem hosszú távra, nem mellesleg nagyon tudjon szeretni.
A pénztárcája nem érdekel. Oké, ne legyen naplopó, akarjon dolgozni, ha meghív egy kólára örülök neki, de hogy autója van-e vagy bmv (busz-metró-villamos), az ki a fenét érdekel?!
Mit kaptam én véleménynek a fentiekre? Hogy túl magasak az elvárásaim...
34 ffi evolúciós törvények alapján a nö ilyen beálltottságú. csak a legtöbben titkolják, majd a kapcsolatukban házsártoskodnak, vagy másoknak szdják a pasijukat5, hogy milyen béna... mert ilyet s hallottam.
én legalább öszinte vagyok, megsprolom a veszekedést :). amúgy ha csak flört, nem számit a pénze...az erdöben, parkban nem ezt nézem :), de ha komolyra fordul a dolog, akkor ne legyenek mindennapi gondjaink, mert akkor inkább egyedül, hátha befut valami milliárdos :), ha öreg az se gond, lassan én is megöregszem :), legalább gazdag idös hölgyként wellnesezek majd :)
amúgy az egyenruhás nyugdij nem annyira rossz. és ha jo pasi, jo kondiban marad, akkor késöbb se kell sokat költenie, hogy örömet tudjon szerezni :)
35Nö én nem kimondottan egzisztenciavadász vagyok, csak reális. nem akarok jobban állni a pasimnál anyagilag, mig ö a buszt gárja, addig én ott furikázok mellette kocsival :). szerintem mindenki megfelelö társat választ. nem a pénz a lényeg,de számit. és ebböl sose adok lejjebb. a szegény pasi vagy buta, vagy munkakerülö, vagy alkoholista, vagy irigy rám, vagy le akar húzni :). egyik se kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!