Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Mert nem jönnek oda hozzám? Lehet mégse vagyok szép? Vagy most mi van? Pedig megnéznek. Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?2011. dec. 4. 17:06
71/74 anonim válasza:
Sikerült azóta találni valakit?
72/74 A kérdező kommentje:
sajnos nem. azota sem :(
ha mégis nagyritkán- évente egyszer kétszer összejön hogy szoba áll velem valaki, annak se kellek.... nem értem .
2013. okt. 27. 18:51
73/74 KTamas75 válasza:
Szia! Elég érdekes topic volt ez anno... Érdeklődnék, hogy mi a helyzet? Sikerült azóta megtalálni akit kerestél?
74/74 anonim válasza:
Összefoglalom a helyzetet:
(Egykor) 35 éves, magát szépnek tartó nő irreális igényekkel itt sír, hogy egyedül van.
Ja, és a szerelmet kevesebbre tartja az egzisztenciánál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!