Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?
egész életemben egyedül tartottam fenn magam. senki nem segitett, és elégedett vagyok. ha egzisztenciavadász lennék, akkor valószinü egy pasin élösködnék, vagy eddig azt tettem volna, de mivel nincs igy, megbékélni csak azzal a tudattal tudok, hogy IGENIS fontos az egzisztencia, de nem kell rá szerencsére vadásznom :). ez igy máshogy hangzik szerintem :).
amugy nem zavar a minösitésed. inkább legyek az, mint csöves, aki máról holnapra , létbizonytalanságban él már fiatalon, öregségére meg majd egy szállón, vagy parkban, mig meg nem fagy. bár már az utcán se lehet élni, mert büntetik, szóval marad a szálló, a sok büdös, koszos, alkolszagú tbc-s emberrel. köszi, kihagyom. inkább minösitsenek egzisztenciavadásznak a gyakorikérdések.hu-n :), és öregségemre a forró homokban pihengessek a tengerparton, mint a szállón vetélkedjek egy büdös, koszos ágyért :), akit lehet épp egy fiatalon tiszta szerelemben hivö, másokat leegzisztenciavadászozó tisztaszivü nö akar épp elvenni tölem :), mert az ö ágyába valaki belevizelt :D
szóval nem sértettél meg :), söt, motiválsz, hogy tényleg kimondottan gazdag pasim legyen .
"fiatalon tiszta szerelemben hivö"
Csajszikám, egykorúak vagyunk.:)
Csak a te jövőd nekem túl sivár. Ha neked megfelel, csináld, mondom, meg fogod hozzá találni a megfelelőt.
De azért arra az apróságra felhívnám a figyelmedet, hogy a legtöbb ember annak ellenére nem él hajléktalanszállón, hogy nem jut el a tengerpartra, és nem a pénzt tekinti elsődlegesnek egy párkapcsolatnál. Ezt úgy hívják, hogy átmenet, és ebben az országban az emberek döntő többsége így él.
És igen, sikerült belemásznom a lelkedbe, de ez nem baj, talán elgondolkodsz egy kicsit.
elleszünk mi az öregedö pasimmal, áztatjuk majd az öregedö, ámde feszes és barnára sült fenekünket a wellnessben, és nem a körzetiorvos rendelöjében ücsörgünk köhögve, vagy náthásan :), bevizesedett lábakkal.
ha nem megy már a szex, majd dvd-zünk, vagy bejövünk a gyakorira megkérdezni a korosztályunkat mennyit vártak az orvosnál :), vagy hogy az akkor már felnött gyerekük mikor jön haza külföldröl...mert minden fiatal oda igyekszik , igy hát nem sürün találkozik majd velük :). aztán elmegyünk nyaralni valahová, nem messze, ne kelljen sokat utazni, csak hogy lebarnuljunk kicsit :).
ja, és mikuláskor, meg karácsonykor senki nem tolja öregedö lábainkra a bevásárlókocsit, mert nem kell rohannunk beszerzni az unokáknak a sok drága ajándékot, helyett inkább itthon ülünk és jol befütünk, nem sporolunk rajta, hogy tüdögyulladást kapjunk öregségünkre :), mert a gyerekeknek pénz kell :).
hát igy fogunk mi élni öregedö férjemmel, mi nem ugrunk ki az abalakon, inkább majd onnan figyeljük a munkába igyekvö tömeget :). elleszünk, nyugi :)
nem másztál bele :)
sivár, de kit érdekel?? egy idö után az élet már nem okoz akkora eufóriát, mint a kisgyerekeknek...:), beletörödtem, hogy vannak apró örömök, jó dolgok, amugy sok az unalmas nap is..., ilyenkor bejövök netezni :). ennyi.
és öregedö impotens férjemet is szeretni fogom és nem unni, majd legfeljebb társasjátékozunk :), vagy irkálunk egymásnak a neten.
beletörödtem :).
Bocsi, de nekem fiatal fiúnak, is kezdesz egy kicsit ellenszenvessé válni már.
Ahogy az emberi értékekről beszélsz és mindent csak a pénz hajt. Olyan tipikus hisztérikának tűnsz, akinek a férjeként én csak szenvednék. Eddig nem igazán olvastam tőled olyan utalást, hogy bármennyire lenne benned valami kifinomultság vagy műveltség. Igen, fontos a külső, de egy nő lehet szexi úgy is, ha duci, telt és úgy is ha vékony és feszes fenekű. Meg amit mondtál, hogy mindent magadra költenél, nem is kell gyerek.
A férfi állandó kényszerhelyzetbe lenne melletted, hogy elegendő legyen a fizetése. Ez azért baj, mert nem élhetné ki magát férfiként, nem vághatna bele olyanokba, amikre ösztönösen vágyik, még annak árán is, hogy anyagilag megviselné és ettől te elkezdenél nyafogni. Tehát szépen lassan elkezdené sztem nem-férfiként érezni magát melletted.
Ahogy magadról beszélsz, kb kiemelted a külső tulajdonságaidat, amiből sugárzik hogy mennyire jó nőnek tartod magad és vágysz a szexre. Aztán azzal kezdted, hogy büszke vagy a vagyonodra. Nem mondtál semmi olyat, hogy azért lett vagyonod, mert különösebben okos lennél vagy szorgalommal tettél szert ilyen egzisztenciára. Tehát úgy tűnik, hogy jó anyagi helyzeted van, de nincs mögötte semmi. Az a baj, hogy a párodtól is kb ugyanezt várod el. Ha a párod is ilyen, akkor kb megérdemlitek egymást. Van a pénz, ameddig kitart, addig jó, legfeljebb vigyáztok, hogy el ne fogyjon. De ha nem ilyen és úgy lett sok pénze, hogy keményen megdolgozott érte, diplomás vagy vmi, akkor tőled is azt várná el, hogy legyél vele megértő, neked is legyen valamid és legyél intelligens. Mivan akkor, ha nem pénzes, de diplomás és lehetne pénze, csak most éppen olyannal foglalkozik ami nem túl jól jövedelmező? Ez neked gondolom nem tetszene.
Szegény egyenruhás bácsi, de nagy szívás lenne hazamenni egy ilyen nőhöz munka után. Nekem is vannak egyenruhás hajlamaim, bár jelenleg nem ilyen pályán vagyok, de majd szeretnék még kipróbálni dolgokat. Sztem az egyenruhás pasiknak jólesik, hogyha otthon odafigyelést és törődést, kedvességet kapnak a párjuktól. Nekem most így elképzelve csak egy szexi cicababának tűnsz, akit "jó lenne megqrni".
Mint férfi, lehet hogy azt gondolná kanosságból, hogy jól járna veled, mert neki erre szüksége van. És tény, bevallom én is vágyom a jó szexre. Én is úgy szeretnék hazajönni, hogy már a bejárati ajtó után egymásnak esünk a feleségemmel, de nagyon rosszul esne, amikor nem kapom meg a támogatást, meg a szeretetet. Amit nemtom hogy tud adni egy olyan nő, aki kb csak a saját maga érdekeit nézi. Nem az a fontos, hogy a pasija éppen hősködik és életeket ment úgy, hogy kockáztatja a saját életét, hanem azért aggódik, hogyha meghal vagy lesérül, akkor mi lesz vele, ki fogja eltartani.
Sztem melletted, ebben a formátumodban, amit eddig megismerhettem, nem igazán tudná egy igazi férfi férfinak érezni magát. Mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs milyen az igazi férfi, énis olyan akarok majd lenni, de nemtom hogy. Abban biztos vagyok, hogy ez nem abban merül ki, hogy hozom haza a pénzt és egy cicababát döngetek.
Elég felszínes vagy. Számítanak a külsőségek, jó tudom, egy nő adjon magára, ahogy egy férfi is, de ne az legyen a meghatározó az életében, hogy milyenek a külsőségek. Egy nő laza farmerben, tornacipőben és kinyúlt pulcsiban is nő. Ezek a szétszolizott fitness "hölgyek" meg valahogy olyan taszítóak. Nehéz lehet elképzelni róluk, hogy sütit sütnének nekem a hétvégén vagy finom kajával várnának munka után.
Így belegondolva, ha egyszer gazdag pasi leszek, tuti nem fogok márkás autóval megjelenni olyan helyeken, ahol ismerkedni is lehetne. Nem szeretném, hogy ez legyen az első ami alapján megtetszenék egy nőnek, hogy milyen vagyonom van.
A sportosság végülis egy jogos igény. Én is sportolok. De sztem ezzel is van egy kis gond. A sportolás az valahogy belülről kéne fakadjon. Nem azért járunk edzeni, hogy megfeleljünk a másik nemnek, hanem azért mert élvezzük és erősek meg ügyesek akarunk lenni. Tőled inkább az a hangsúlyos, a sportosság terén, hogy hogy néz ki. Pedig sztem lehet egy nem sportos nő is nagyon vonzó. Nekem vhogy nem meghatározó egy lánynál, hogy sportol-e vagy nem. Én sportoljak meg engem hagyjon sportolni. Ha ő akar akkor jöjjön velem, ha nem, akkor meg megyek egyedül.
Amit a gyerekről írtál az engem nagyon nyomasztana férfiként. Nem tűnsz valami gyerekszeretőnek. Hiányzik belőled mindenféle anyai ösztön. Pedig van egyféle anyatigris jellemvonás, amit énis csak nemrég vettem észre a lányokban. Számomra nagyon szexi. És biztonságban érezném magam egy ilyen személyiségű nő mellett. Merthogy sztem a férfiaknak is kell a biztonság egy nő mellett. Amikor támogatni kell, mert valakivel az irodában éppen át akarjuk harapni egymás torkát, vagy mert elestem edzésen és lehorzsoltam magam vagy megfáztam. Vagy csak mondjuk úgy döntenék, hogy szeretnék tovább tanulni. Ez elég megterhelő mert ilyenkor télleg kell a törődés és a támogatás, hogy csak a tanulással tudjon foglalkozni ilyenkor az a bizonyos férfi. Ugyanezek sztem a nő irányába is elvárhatók.
Húú ez jó hosszú lett
Van egy kapcsolat kialakulóban. A lánnyal szimpatizálunk, ő is. Egy suliba járunk, vagyis inkább egy karra, ő is jogi karra meg én is, így hetente úgy kétszer futunk össze, Ne ess félreértésbe én egy nagyon laza gyerek vagyok, szeretek poénkodni. Én bejárós vagyok, ő albérletes, mert 200 km-re lakik, de látszik rajta meg rajtam is, hogy uhúúú :D Ő az a bulizósabb fajta, vagyis esténként mindig el szokott menni a haverjaival, én meg mint írtam bejárós. Mit tanácsolsz, hogy a következő lépés mi legyen ? Most reflexből írhatnád, hogy hívjam el valamerre, de hát nem igazán tudom merre, talán vásárolni? A kinézetemhez annyit, hogy laza, vicces, legalábbis remélem:D kissé szeretem játszani a hülyegyereket, szóval az a laza és nem is nézek ki rosszul, sőt jól ;)
19/f ő 20/f de egy szak. Várom válaszod!
****20/N
elnézést, ostobaságot írtam, én 19/f ő 20/N
hzosszú lett, igen. lehet igazad van... de hát én ilyen vagyok. viszont öszinte, kedves, Hüséges (nem az a komplexusos ri.banc stilus, aki kapcsolatban is flörtöléssel, megcsalással bizonygatja magának vagy pasjának, hogy ö jó nö).Igényes vagyok, szeretek maximális rendet, tisztaságot tartani, mosni, mosogatni ( mosogatógép), magamat toppon tartani, fitten, szexisen. És tudok szeretni, gyengéd lenni és sütit is megprobálnék néha sütni, vagy fözni valami finomat. nem kimondottan a pénzszórás éltet, elvagyok otthon is, a tv és némi nasi mellett( majd ledolgozom a kalóriát :) )
Rengeteget dolgoztam ezért joggal elvárhatom, hogy ne valami 40-50 éves korában valami hülyeséggel önmegvalósitó okostón élösködjön rajtam.mert nem tartom el. nö vagyok!!! és ezt ki is akarom élvezni, nem pedig tyúkanyóvá, vagy nénikévé, mamvá váln!! ha lehorzsolja térdét, nekem ne bögjön, mert látni se akarom :D !!! viselje férfiasan a fájdalmat és ezt javaslom neked is, ha Igaz férfivá akarsz válni. majd anyukád pátyolgat, én biztos nem tenném a pasimmal :) . ha gyereket akarok, majd szólok neki, és majd annak puszilgatom a bibis lábát :), de nem akarok, nincs kedvem hozzá, és ez nem gáz szerntem. mint irtam nöként, csinos nöként, sikeres nöként és nem anyukaként szeretnék kiteljesedni, ez az én választásom, megértem a másik oldalt is, de hidd el, sok nö gondolkodik ugy, mint én , csak nem meri vállalni, mert társadalmilag nem elfogadott tény. én viszont köpök a társadalmi elvárásokra, ha nem akarok anya lenni, NEM LESZEK!!! és ha pasim ezt nem fogadja el, kereshet magának mást! ja, és az ö anyukája se leszek. ha rendet, tisztaságot akar otthon, vagy besegit, vagy jol keres, hogy ráérjek és legyen kedvem megcsinálni, vagy él egyedül, vagy az anyjával :), aki gondoskodik rola.
vásárolni???mármint neki ruhát :)?? vagy a tescoba?? :)
szerintem inkább kávézni, sütizni, teázni, forraltborozni hivd meg, valami egyetemközeli kávézóba. jopofáskodj, beszélgessetek jokat, röhögjetek, az az egy-két ora alatt megismered kicsit mit szeret, lazán beszélgess , érdeklödj mit szeret csinálni....
az ezután következö lépés meg magától értetödik, ha hétvége, esetleg egy buli..., vagy elötte inkább mégegy ilyen belülös, beszélgetös, esetleg margit-szigetre kimenös, séta vagy belvárosban karácsonyi vásáron nézelödös, majd forraltbort iszogatós séta legyen. szerintem jo második randinak, ahol esetleg a vásárban vehetsz neki valami kis aproságot, kis mikulás, vagy ha nincs kesztyü rajta egy kis kesztyüt vehetsz, mindegy, csak valami kis aproság legyen. igy a lány odalesz érted, látja , hogy törödsz vele, közbe meg nem :), csak a gyakorin olvastad :), de odalesz, meglátod :). innen már jöhet a forraltbor okozta hangulatban a mozi , majd esti buli ötlete, ha az is jol sikerül együtt, akkor már sinen vagy! ha mégse és kell még ezutáni terv, irj ide , megoldjuk :), lényeg, hogy azonnal nagyon ne nyomulj, elveszti a varázsát az egész, kicsit hadd epekedjen a csak a gentleman, vicces pasi után :)
sok sikert! :)
Ez esetben nagyon örülök, hogy megismerhettelek.
Tudom milyen nőktől kell távol tartanom magam.
Komolyan mondom, hogy nem bántam meg ezt a beszélgetést meg sok írogatást.
Remélem találsz majd valakit, aki szeret és boldog leszel.
Én behúzott farokkal menekülnék egy ilyen nő elől.
Am van egy olyan sanda gyanúm, mintha egy érzelmi zavar vagy valami fájdalmas esemény kényszerített volna téged ilyen szemléletmódra. Lehet hogy gyerekkorodban volt, vagy valami pasi, akihez nagyon kötődtél vagy rossz tapasztalataid vannak.
A mai 20:26-os hozzászólásodból érzem leginkább, hogy valami baj van. Nem alapból vagy ilyen, csak egy rossz előítélet, félelem és egyebek hoztak ilyen helyzetbe. Csak azért mondom, mert ha rászánnád az időd és kielemzed magad lehet hogy másként látnád a világot. Szal nagyon végletekben gondolkodsz és ebből nagyon érződik a félelem és a büszkeség is. Sztem nem vagy te ilyen, csak valami bajod van és ezt meséled be magadnak vagy ezzel álcázod magad. Nem vagy kóros eset, de sztem egy normális pszichológus rendbe tudna rakni, ha te is akarod. Nem bántásból mondom, hanem csak tanácsként. Ha már annyi mindenről beszélgettünk. Rám is rámférne valami dilidokis kezelés...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!