Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinos csaj,35, szexi, fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos csaj,35, szexi, fekete hosszú haj. Unja a szingliséget. Vannak még egyedülálló jópasik? Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Mert nem jönnek oda hozzám? Lehet mégse vagyok szép? Vagy most mi van? Pedig megnéznek. Lehet idáig benéztem és közben csúnya vagyok?
2011. dec. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:

látni amúgy egy faszi kisugárzásából hogy még nem volt nővel? Gondolkoztam elmek egy prostihoz pettingelni:D tavasszal, ha addig nem sikerülne semmi. Mert itt Gyk-n is sokan írták hogy ez látszik. (nyilván még haverjaim közül is max 2 legmegbízhatóbbnak mondanám el, akik közel állnak hozzám)

Erről mi a véleményed?

F18 előző

2011. dec. 4. 18:06
 22/74 A kérdező kommentje:

lehet igazad van 34 éves férfi :)

amugy pont gondoltam erre is...:), ha hiszed ha nem, kb fél órája... úgy érzem nem tudok szeretni, csak én is olyan vagyok, mint akik engem bámulnak, a külsöségek :). közben meg én panaszkodom. azt hiszem te tényleg beletrafáltál most. lehet én még ennyi idösen sem jutottam el a szeretet szintre :). tényleg nem gondoltam arra, hogy csak ugy szerelmes legyek :). elsö a vonzó külsö, majd egzisztencia, és ezután jöhetne a szerelem :). vagy most szeressek valakit, aki csunya, undorito testü és még szegény is?? :) vagy munkanélküli?? :) te mit javasolsz?? :)

2011. dec. 4. 18:06
 23/74 A kérdező kommentje:

háááát, 18 éves vagy, tehát még nagyon fiatal. ráérsz. szerintem ne pettingelj prostival. ha el is mész, csak szex, gumiban. petting gumi nélkül ne..., ne légy nemibeteg :).

korodbeli csajok, aki hozzád passzol, lehet ö is szüz. és ösztönösen jo leszel, a lényeg, hogy akarj neki örömet szerezni. amugy nem látszik a kisugárzáson. ne félj ettöl. bizz magadban. tudd, hogy nem a mennyiség, hanem a minöség számit. sok pasi van, aki már sokszor csinálta, mégis rossz az ágyban. ha lesz barátnöd, figyelj oda rá, és magabiztosan tedd. igy szüznek se tünsz :). tényleg nem.

2011. dec. 4. 18:11
 24/74 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass rá,34 éves létére nem valami céltudatos,nem egy FÉRFI én legalábbis azt látom.

Igenis előbb külső utána külső megint külső,és egzisztencia,mert nehogy már egy senkivel álljál össze,hanem egy olyan aki ha kell spontán odamegy és felrak az asztalra és iszonyatosan megdug,én legalábbis azt tenném :)

De legyen mellette kiszámíthatatlan,nemcsak dugjon hanem szeretkezzen is,ha kell tudjon megvédeni,legyen egzisztenciája,hogy megtehessetek sok mindent.Mellette jól kommunikáljon és sportos férfias teste legyen.

Ez igy van rendjén,én elvárom a nőtől,hogy csinos legyen,hosszú hajú,sportos,felesleg nem lehet rajta,mert én is edzek,lehessen vele dugni,de akár gyengéden szexelni is,spontán legyen,legyen benne egy ,,büdös k_rva",legyen őrültségekben benne:parkban egy hatalmas dugás

ismét 24F

2011. dec. 4. 18:14
 25/74 A kérdező kommentje:
ja, és képzeld el hogy csinálnád! tégy ugy, mintha már lettél volna csajjal..., igy nem tünsz szüznek. vagy ha nagyon akarsz, menj prostihoz, de valami jo kis dögös csajhoz, ne valami dagadt fogatlanhoz :). vigyél neki csokit, igy kedvesebb lesz veled :), hogy ne csak lerázzon. :)
2011. dec. 4. 18:14
 26/74 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, meghódíthat egy huszonéves fiú egy kerek 30 éves nőt? Kb 10 év különbség van köztük. A nő elért kb mindent a karrierjében, amit akarhatott. Valszeg egzisztenciálisan is nagyon sok mindent megszerzett. A fiú meg pályájának kezdetén van, még semmije sincs, de megvan rá az esély, hogy ő is olyan legyen.
2011. dec. 4. 18:15
 27/74 anonim ***** válasza:

Így elsőre azt mondanám vond ki az egyenletből a pénztárcát. A külsőt mindenki nézi, ami ugye szubjektív hisz azért mindenki tetszhet valakinek, de ne rugaszkodj el túlságosan a realitástól (pl. idióta Old Spice reklám).

Aztán igyekezz megismerni magát az embert, a jó és rossz oldalait, s lehet hogy csak átlagosan mély zsebe lesz, de kész lenne meghalni érted ha kell. A férfiak is kedvelik az őszinte mosolygós nyitott nőket, akiknek nem kell 0-24ig tökéletesnek lenniük. Sőt, imádom az olyan hibákat amiket csak én ismerek.

Azt tudom mondani, amit nem könnyű megtenni, hogy elsőnek le kell cserélned a "szemüveged", amin keresztül a férfiakat nézed. Ha ez sikerült, lehet hogy a kérdésed nem is lesz kérdés többé.

34 ffi

2011. dec. 4. 18:17
 28/74 A kérdező kommentje:

24 F, te nagyon izgalmasnak tünsz!!!! :)

te igazi férfi vagy!!!! lehet mégis fiatalabbakkal kéne járnom?? :)

igazad van, nem is hallagatok a 34 F-re :), biztos nincs semmi egzisztenciája, söt, még dagi is. :D

a szerelemhevében lebeg, azt hiszi szerelem létezik csak ugy??ja... a hülyéknél :D

elöször igenis meg kell ismerni egymást,és hasonlóan kell gondolkodni. és az egzisztenciárol is. mivel én nem szeretek csövezni, ezért sokat dolgoztam. és nem azért kell egy pasi, mert számitó vagyok, és nem tudom kifizetni a vacsorámat, vagy egy fagyit, hanem igenis férfias dolog, ha meg tud hivni és szivesen teszi egy parkban du.gás elött, vagy után. :)

2011. dec. 4. 18:20
 29/74 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, megérdemlitek egymást a 24-essel.

34 ffi

187 cm 90kg egyenruhás

Erről ennyit.

2011. dec. 4. 18:24
 30/74 anonim ***** válasza:
Lehetséges,akár fiatalabb akár idősebb a lényeg,hogy izgalmas legyen,amiket irtam :))))
2011. dec. 4. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!