Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak vagy lényegtelennek, h. közösségi oldalakon feltünteted vagy nem a magánéleted jellegét? Kapcsolatban/házas/elvált/bonyolult/egyedülálló
Amikor kiírtam, h. "kapcsolatban", akkor is rám írt a párom, h. van-e barátom.
Amikor szakítottam és töröltem, hogy kapcsolatban vele....., akkor meg "csámcsogtak" a témán az ismerőseim. Én úgy gondolom, magánélet magánélet, ezért semmit nem tüntetek fel az adatlapomon.
nekem még pc-m sincs.
netcafe-ből vok.nem kellenek nekem az ilyenek hülyeség
Szerintem is baromság... néz néhány statisztikát, hány ember szakított facebookon, aszem a felhasználók 25%, persze valaki többször is. Na ha nézed, hogy kb olyan 700 millió facebook felhasználó van akkor az: 175 millió szakítás, amely publikus volt a világ számra...
Egyszerűen szánalmas .......
Én ugyan feltüntettem de vannak idegesítő dolgok.
PL:
1.Bonyolult kapcsolat az mi a f....
2.két személy akik együtt vannak pár hete v hónapja kiteszik h eljegyezve v házas mikor tökre baromság. Szánalmas
3Kiteszik tizenéves kölkök h özvegy.
Van fészem, de felnőttként már másképp gondolkodok a közösségi oldalakról. Önéletrajz elolvasása után felkeresik a pályázó közösségi oldalait, hogy hol van fenn, milyen képeket posztol. Például sok esélye van a munkát megkapni annak, aki utálom a főnököm posztot ír, vagy részeg, bulis képek vannak fenn. Szóval nagyon meg kell gondolni, mit rak ki az ember, mert amennyiben nem állítja át az adatvédelmet, még a szibériai ismeretlen farkasvadász is láthatja a profilképét és pár adatot, köztük úgy tudom a kapcsolati állapotát is. Minek kell ilyet kiírni? Senkinek semmi köze az ismerősök közt. A közeli emberek úgyis tudják, a többire pedig nem tartozik.
Mindenki a saját profiljáért felelős.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!