Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod fontosnak vagy lényegtelennek, h. közösségi oldalakon feltünteted vagy nem a magánéleted jellegét? Kapcsolatban/házas/elvált/bonyolult/egyedülálló
A legutolsó kapcsolatom volt az egyetlen, ami kikerült facebookra, több mint egy hónap után, de csak azért, mert a párom kedves exe nem volt képes felfogni, hogy ne nyomuljon, mert kapcsolatban van... Mert hát nincs is kinn fészbúkon...
23L
Nekem nincs kint, pedig már 1 éve együtt vagyunk a párommal. Ő már 1 hét után kirakta, mert büszke rám és legszívesebben mindenkivel megosztaná :)
Én viszont szeretem megvédeni a magánéletemet, így nem is fogom kitenni. Attól még ugyanúgy szeretjük egymást, a közösségi oldalakon meg egyébként is sok olyan ismerőse van az embernek, akik nem a szoros baráti köréhez tartoznak, azok akik számomra fontosak, így is tudják.
Nem volt ebből konfliktus, elfogadta, hogy én így szeretném, szerinte sem lényeges ez, hogy mi van kint az adatlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!