Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedűlálló anyukák elsősorban ezt megbocsátanátok???
Magam se tudom szeretem e a (volt)párom. Nem vagyok az a szép nő aki után minden pasi megfordúl, egészségügyben dolgozom, van egy kisfiam, akivel 2laki életet élünk. Családom(nővérem es szüleim ) sokat segít nekem de el is nyomnak. Van egy nagyon kellemetlen ex férj a hátam mögött aki a kisfiam apja.
Megtaláltam egy olyan pasit aki (majdnem) úgy fogad el ahogy vagyok. Viszont egyszer egy apróság miatt összevesztünk aztán kicsit eldurvult a veszekedés.
(Sajnos) Jószándékból mostani párom ráírt az ex férjemre.Amiért ráírt nem volt gond, de a volt férjem sokat hazudott rólam neki, barátságot szìnlelt de külön akar minket.
A nagy veszekedes utan exem ex férjemnek szolt, hogy szakítottunk es hagyja békén.
Erre ex ferjem rá akarta venni vol párom hogy gyàmügynél tanúskodjon. A volt pàrom azt mondta hogy ha külön vagyunk miert ne tenné meg. Persze ezt par óra utàn megbànta,azóta teper ezerrel,de nem tudom tudnék e bìzni benne. Ki mit tenne?
Biztos, hogy nem!
Normális férfi még haragból sem fog össze az ex férjeddel, hogy veled kiszúrjon, szakítás után sem.
6
Hiába írod, hogy volt, aki tudta értelmezni, amit írtál mert ebből a részből:
"A volt pàrom azt mondta hogy ha külön vagyunk miert ne tenné meg. Persze ezt par óra utàn megbànta,azóta teper ezerrel,"
egyáltalán nem derül ki, hogy
A) az exed csak mondta/írta az ex férjednek, hogy miért ne tenné meg (vagyis miért ne tanúskodna ellened egy gyámügyi kérdésben), aztán megbánta ezt a kijelentését
vagy
B) konkrétan (hamisan?) tanúskodott is ellenedd a gyámügynél, és ezt bánta meg
(Max. tippelni lehet, hogy te vajon melyikre gondoltál a két verzió közül.)
Akármelyik is, szerintem a következő ismerkedésnél igyekezz jobban megismerni és "mérni" a férfiakat, mielőtt bizalmat szavazol nekik és kapcsolatot alakítasz ki velük.
nem derül ki, hogy
Röviden, akik nem értetették (kedves kérdező, tényleg nehéz nyomonkövetni a történetet) :
A kérdezőnek van egy kisfia az előző házasságából. A volt férj megkérte a volt felesége jelenlegi párját, akivel a hölgy összeveszett, majd rövid időre szakítottak, hogy tanúskodjon a gyámhatóságnál a kérdező ellen.
Kedves Kérdező! Nem az a lényeg, hogy milyen nő vagy külsőre, ezeket az elnyomásokat, megaláztatásokat soha, senkinek nem kellene elviselned!
A lelked mélyén Te is tudod és valószínűleg a kérdés kiírására is azért került sor, mert Te is érzed, hogy nem tudnál többet megbízni a párodban.
Húzd meg a határaid, legyen önbecsülésed, mert addig az ilyen szemét, gerinctelenek fognak betalálni! Sokkal többet érdemelsz ennél, márcsak a fiad miatt is! Milyen példát fog ebből látni?!
Amúgy egyértelműen kib*sznám, mint macskát sz*rni! Nem érdemel újabb esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!