Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedűlálló anyukák elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedűlálló anyukák elsősorban ezt megbocsátanátok???

Figyelt kérdés

Magam se tudom szeretem e a (volt)párom. Nem vagyok az a szép nő aki után minden pasi megfordúl, egészségügyben dolgozom, van egy kisfiam, akivel 2laki életet élünk. Családom(nővérem es szüleim ) sokat segít nekem de el is nyomnak. Van egy nagyon kellemetlen ex férj a hátam mögött aki a kisfiam apja.

Megtaláltam egy olyan pasit aki (majdnem) úgy fogad el ahogy vagyok. Viszont egyszer egy apróság miatt összevesztünk aztán kicsit eldurvult a veszekedés.

(Sajnos) Jószándékból mostani párom ráírt az ex férjemre.Amiért ráírt nem volt gond, de a volt férjem sokat hazudott rólam neki, barátságot szìnlelt de külön akar minket.

A nagy veszekedes utan exem ex férjemnek szolt, hogy szakítottunk es hagyja békén.

Erre ex ferjem rá akarta venni vol párom hogy gyàmügynél tanúskodjon. A volt pàrom azt mondta hogy ha külön vagyunk miert ne tenné meg. Persze ezt par óra utàn megbànta,azóta teper ezerrel,de nem tudom tudnék e bìzni benne. Ki mit tenne?

2022. szept. 17. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ne, haragudj, de ezt nem tudom követni, hogy ki kicsoda és ki mit csinált. Mások lehet, hogy igen.
2022. szept. 17. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy görény mindkét exed, gondold már végig. Szakítasz vele és egyből tanuskodna a gyámügynél ellened? Baszki hol szedsz össze ilyen barmokat? Jó kis társaság....
2022. szept. 17. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tudnék újra bízni benne.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Kinek és mit kéne/lehetne megbocsátani?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem!

Normális férfi még haragból sem fog össze az ex férjeddel, hogy veled kiszúrjon, szakítás után sem.

2022. szept. 17. 15:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Fura hogy 7ből (2privat) 5en tudtàk értelmezni 2en nem. Azt sem értem miiért kell privàtokat ìrni.
2022. szept. 17. 15:39
 7/12 A kérdező kommentje:
8-6-3 lett mire megìrtam:))
2022. szept. 17. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

6

Hiába írod, hogy volt, aki tudta értelmezni, amit írtál mert ebből a részből:

"A volt pàrom azt mondta hogy ha külön vagyunk miert ne tenné meg. Persze ezt par óra utàn megbànta,azóta teper ezerrel,"

egyáltalán nem derül ki, hogy

A) az exed csak mondta/írta az ex férjednek, hogy miért ne tenné meg (vagyis miért ne tanúskodna ellened egy gyámügyi kérdésben), aztán megbánta ezt a kijelentését

vagy

B) konkrétan (hamisan?) tanúskodott is ellenedd a gyámügynél, és ezt bánta meg

(Max. tippelni lehet, hogy te vajon melyikre gondoltál a két verzió közül.)

Akármelyik is, szerintem a következő ismerkedésnél igyekezz jobban megismerni és "mérni" a férfiakat, mielőtt bizalmat szavazol nekik és kapcsolatot alakítasz ki velük.

nem derül ki, hogy

2022. szept. 17. 15:55
 9/12 A kérdező kommentje:
8as....ja!!!! Csak igérte neki és ezt az igéretet bànta meg. Vagyis inkább nekem akart visszavagni hogy ezt mondta.
2022. szept. 17. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, akik nem értetették (kedves kérdező, tényleg nehéz nyomonkövetni a történetet) :

A kérdezőnek van egy kisfia az előző házasságából. A volt férj megkérte a volt felesége jelenlegi párját, akivel a hölgy összeveszett, majd rövid időre szakítottak, hogy tanúskodjon a gyámhatóságnál a kérdező ellen.

Kedves Kérdező! Nem az a lényeg, hogy milyen nő vagy külsőre, ezeket az elnyomásokat, megaláztatásokat soha, senkinek nem kellene elviselned!

A lelked mélyén Te is tudod és valószínűleg a kérdés kiírására is azért került sor, mert Te is érzed, hogy nem tudnál többet megbízni a párodban.

Húzd meg a határaid, legyen önbecsülésed, mert addig az ilyen szemét, gerinctelenek fognak betalálni! Sokkal többet érdemelsz ennél, márcsak a fiad miatt is! Milyen példát fog ebből látni?!

Amúgy egyértelműen kib*sznám, mint macskát sz*rni! Nem érdemel újabb esélyt!

2022. szept. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!